מריחים
סופ"ש מתקרב... שיהיה בוק

fila

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

הולכת להכין לי קפה
שיהיה סופשבוע נעים

ayush

New member
"פילה אשת החלומות " ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

fila

New member
../images/Emo9.gifבנות????../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

מה קורה כאן? אני ממש מושא החלומות של כולם? (גם היום שתי בנות בעבודה אמרו שחלמו עליי....
) מה חלמתן? ואיך הגעתן אליי בכלל?

ayush

New member
קצת מביך לספר..אבל בכל זאת:

(אולי מישהו יפענח...) חלמתי שהיינו חברות טובות
והיינו יחד באיזה צימר בצפון...והיה בלאגן ובאו כל מיני אנשים שלא נתנו לנו לישון ! (חוצפנים) לא זזוכרת את השתלשלות העניינים...אבל אני זוכרת שאת היית בהריון
ושתינו מאד שמחנו שאנחנו בהריון יחד ! אני מקווה שזה אומר משהו .... הלוואי !

יעלי2

New member
בוקר טוב...

אתמול לא ממש הייתי פה. היה לי יום עמוס בדברים טובים (אינשללה כל יום קצת כאלה)! אתמול זוג החברים שלנו התחתן. ידעתי מתי הם צפויים להגיע להתלבש אצל יאיר ג´רמון, וידעתי שהצלמת לא פוגשת אותם שם. אז התפעתי אותם עם מצלמה רגילה ותעדתי את המפגש, הנשיקה, השימלה, הכניסה לאוטו והופ לחתונה. היה ממש מרגש לראות אותם ואני ממש התרגשתי בערב וגם עכשיו מתחילה להשתפך. החתונה היתה אדירה! הם היו יפים, הדי ג´י היה 10! (מיקי ברזלי מאינפיניטי) ולא הפסקנו לרקוד ולקפוץ על הערב. חוץ מזה היה יום טוב כי סגרנו סופית את עניני הדירה וקבלנו מפתח. רק חבל שהיום לא יום שישי, אבל אני ערנית, שמחה, ומקווה שיום חמישי יעבור מהר ועל הצד הטוב ביותר כדי שאתפנה לסוף השובע (ויש גם סיבה להרים כוסית לחיים) ברוגע.

fila

New member
יום עמוס בדברים טובים

זה מבורך בהחלט! אני אישית מתה על ימים כאלה וכשהם נגמרים אז אני יושבת מרוצה מאוד מעצמי ובכלל, ומחכה לעוד יום כזה

למעלה