מרילין נמצאת בסביבה? יש לי שאלה על העוף בתפוז
תפוזים מהבלוג שלה..
אשמח אם מישהו אחר יוכל לענות..
זה המתכון:
מצרכים
ארבע כרעיים מחלוקים ונקיים
שתי כוסות תפוזים סחוטים יחד עם בשר התפוז
שתי כפות רוטב סויה
ארבע כפות רוטב צ'ילי מתוק
ארבע כפות סוכר
חצי כוס יין לבן יבש
כפית שום כתוש
כפית ג'ינג'ר מגורד
מלח - פלפל
.הכנה
שמים בסיר את כל המצרכים ומבשלים על אש בינונית, עם כיסוי חלקי
בהתחלה העוף מפריש הרבה מהנוזלים שלו ונירא שהוא
שוחה בהמון רוטב, אבל לאט לאט, תוך עירבוב
הנוזלים מתאדים, העוף מתבשל, ומה שנותר
זה עוף מצופה בשיכבה של קראמל בטעם תפוז
התהליך לוקח כ- שעה
אני רוצה לוותר/להחליף את הג'ניגר והיין..
מה דעתכם? ניתן?
תפוזים מהבלוג שלה..
אשמח אם מישהו אחר יוכל לענות..
זה המתכון:
מצרכים
ארבע כרעיים מחלוקים ונקיים
שתי כוסות תפוזים סחוטים יחד עם בשר התפוז
שתי כפות רוטב סויה
ארבע כפות רוטב צ'ילי מתוק
ארבע כפות סוכר
חצי כוס יין לבן יבש
כפית שום כתוש
כפית ג'ינג'ר מגורד
מלח - פלפל
.הכנה
שמים בסיר את כל המצרכים ומבשלים על אש בינונית, עם כיסוי חלקי
בהתחלה העוף מפריש הרבה מהנוזלים שלו ונירא שהוא
שוחה בהמון רוטב, אבל לאט לאט, תוך עירבוב
הנוזלים מתאדים, העוף מתבשל, ומה שנותר
זה עוף מצופה בשיכבה של קראמל בטעם תפוז
התהליך לוקח כ- שעה
אני רוצה לוותר/להחליף את הג'ניגר והיין..
מה דעתכם? ניתן?