מרים את הכפפה- מפגש פורום

papal

New member
מרים את הכפפה- מפגש פורום

חבריפ יקרים החלטתי להרים את הכפפה , בגלל הגעגוע העמוק שלי לאירועי קהילה בעבר ולהציע את יתי הקט הצנוע והדל שברמלה למפגש פורום היות ואני בעליו החדש והגאה של לפטופ שמסונכרן עם כל מכשירי הטלויזיה בבית אפשר יהיה לצפות בכל סדרה כל פרק וכל דבר בכל פורמט שרק תביאו אפשר לעשות על הא או אולי פופקורן לשבת לדבר וליזום מפגש חברתי אני מתגעגע לזה אני חושב שזה אפשרי מבחינתי הזמן הטוב ביותר יהיה הסופ"ש הראשון עם תום תקופת הבחינות שזה אומר השבוע הראשון של מרץ מה דעתכם?

oblique

New member
עדיף בפורים

ל90% מהאוכלסיה יש חופש בפורים... ותזכיר לנו איפה אתה גר (כדי שנוכל לשרוף לך את האוטו אה, סליחה אתה לא ניצב במשטרה טעות שלי, סליחה...) כדי שנוכל להגיע אליך כמובן! ואם יש צורך יש לי ללא תרגום את "first contact" בפורמט כל שהוא שאני יכול לצרוב. וזהו בערך.

DDN

New member
אם זה לא יפול על מבחנים

או חלילה על מועדי בית, נראה שגם אני אוכל להגיע. חלק מהזמן אני עובד ברמלה.

DDN

New member
זה מוזר מה שהולך פה.

לפני שנייה, השרשור על הגעתה של איבאנובה היה משורשר להודעה על המפגש פורום, וההודעה עם הברנש שנתן קישור לנענע לא היה בעמוד הראשי, ועכשיו אחרי רענון, הכל חזר להיות "נורמלי". אני מאבד את השפיות. . ..

TheBursar

New member
לא טוב לי הסופ"ש הראשון של מרץ

יש לי בוחן של 5 שעות בחשבונאות... אבל בעצם... אם זה יהיה בשישי... ואם מישהו יוכל להקפיץ אותי לאוטובוס אח"כ... אולי זה לא בלתי אפשר... מטורף מספיק כדי לעבוד!

CaptainOok

New member
גם לי זה לא טוב...

זה נופל לי באמצע החיים
סתם הצחיק אותי, אתם לא חייבים לצחוק

papal

New member
אין בעיה חברים

תתחילו לזרוק תאריכים אבל סופי שבוע יתקבלו בברכה הולך?

למעלה