מרים את הכפפה

Ak477

New member
מרים את הכפפה

כפי שחלקכם ראיתם לאחרונה עלה לאינטרנט אתר ישראלים בקנדה. חשבתי להשתמש באתר כמין פלטפורה כזו שתאפשר לי לעזור למהגרים חדשים בקנדה. אני זוכר את הימים הראשונים שלנו פה, לא היה לנו רכב והיינו צריכים לנסוע ממקום למקום בעזרת תחבורה ציבורית. היה נורא קשה מפעת העובדה שבכל פעם היינו צריכים לברר לאן פנינו מועדות. איפה עושים את זה, ואיפה עושים את זה. בנוסף לכך, עברו שלושה חודשים עד שהכרתי חבר'ה מהאיזור. כעת, ביכולתי לעזור למהגרים חדשים ואני הולך לעשות זאת. אני מתנדב להדריך,להסיע,לייעץ(עד כמה שאני יכול,רק במה שאני יכול ובטוח שאני יודע אותו במאת האחוזים) ולעזור בכל דבר שאוכל. אני גר בטורונטו אך אני מכיר חבר'ה כמעט בכל עיר מרכזית בכל פרובינציה. את ההודעה הזו אני כותב לאחר שכתבתי מאמר על קנית רהיטים באתר ישראלים בקנדה. במהלך הכתיבה חשבתי לעצמי שהמאמר אומנם יעזור לכל מיני אנשים, אך העזרה הטובה ביותר שאני יכול להעניק תתבטא בכל מיני דברים קטנים(אך יעילים) אחרים שאני יכול לעשות מעל פני האינטרנט. לדוגמא, תמורת כיסוי מינימלי של עלות הדלק(15 דולרים) אשמח לאסוף אתכם משדה התעופה ולעזור במהלך היום הראשון. אני מאמין כי אין תחליף לתמיכה הראשונית אותה צריך לתת למהגר אך אין זה אומר שאני מתכוון להפסיק לכתוב מאמרים(למהגרים) על פני האינטרנט,שגם הם, יעזרו למישהו. את ההודעה הזו אני אכתוב בשני הפורמים כאשר בפורום ישראלים בקנדה אני מזמין את כולכם להיות חלק מהיוזמה ולעזור לי לקדם את הרעיון. ובפורום הגירה אני מזמין אתכם לשלוח מייל לכל בקשת עזרה. כתובת מייל : [email protected] המאמר שהוביל אותי לראיון : http://www.israelisincanada.com/new/Default.asp?page=details&newsID=204

kozmokramer

New member
לא הבנתי איזה כפפה אתה מרים חבוב../images/Emo35.gif

זו מהות הפורום חמוד :) בהצלחה.

Ak477

New member
חחח

כבודו של הפורום במקומו מונח! אבל! צריך להוציא את זה מעבר לפורום. חמוד /:

כל הכבוד! זה היה מאוד חסר

הפורומים מצוינים, אבל באמת מה שמענין את מי שבוחן את האפשרות לעבור לקנדה, אלה חיי היום יום שם ואיך מסתדרים בשנה הראשונה כולל מה רגשות ולא רק פרטים טכניים. אתה בדרך הנכונה כולי תקווה שלא תתעיף ותמשיך לתחזק את האתר בהצלחה

ועוד דבר

אם תוכל רק להציג את עצמך ולספר את הסיפור האישי שלך זה יוסיף כמובן לאמינות הדברים שאתה מביא

Ak477

New member
על עצמי

אני מיכאל מאזו גר כיום באגלינטון ודון מילס( בן 20 בקרוב). הגענו לכאן ביוני 2006 והתחלנו את דרכנו באנטיבס 155 , הבניין שקלט הכי הרבה מהגרים עד היום ;] אם יש משהו ספציפי שתרצה לשאול,פשוט תשלח מסר אישי,אני מתחייב לענות.

leprechaungreen

New member
איך הבניין באנטיבס?

בסדר? תנאים נורמאליים? יש בתי ספר טובים באיזור? תודה

Ak477

New member
לימודי אנגלית בקנדה

כל מה שרציתם לדעת על לימודי אנגלית בקנדה http://www.israelisincanada.com/new/Default.asp?page=details&newsID=86 הכל כולל הכל, אשמח לשמוע תגובות.

למעלה