מרים טוקאן

yoavshovav

New member
מרים טוקאן

הבחירה שלי בכוכב נולד סוף סוף יש סיבה לראות כוכב נולד. מה אתם אומרים עליה? נכון שהיא טובה?

yoavshovav

New member
למה בושה?

היא דווקא מייצגת אותו בכבוד לדעתי. היא שרה חרא לדעתך או שאתה לא אוהב את הסגנון? כי יש הבדל בין השניים. ואני חושב שהשיר שהיא בחרה לא התאים לה.

yoavshovav

New member
רגע רגע!!! זה פורום ערבית

ולכן אני אומר את זה בערבית: בס אנא בפכר אינה בתמת'ל אלווסט אלערבי כתיר מניח.הייא בתע'ני "חרא", אם היידא מש נווע אלמסויקא אלמופדל בנסבה לאילכ? פי פרק בין אלאתנין. וחסב ראי הייא אחתארת ע'נייה יללי מיש מנאסיב. שבת שלום :)

L i r a n 5

New member
לדעתי

השיר בסדר גמור והיא פשוט לא יודעת לשיר. השופטים תומכים בה רק בגלל שהיא ערביה, בדיוק כמו שתמכו בסעדו מפני שהיה מזרחי.

yoavshovav

New member
לא באתי בטענות

כלפי השיר, אני אומר שהשיר לא התאים לה. לא יודעת לשיר? אני לא חושב כמוך. היו לא מעט ערבים שממש לא עברו את האודשנים, אז אני לא רואה סיבה למה השופטים יהיו לצידה רק בגלל שהיא ערביה.

Yassi K

New member
היא שרה יפה אבל יש יותר טובים כמו..

מרינה מקסימיליאן משהו.. יש לה את הקול הכי מיוחד והיא עוד תהיה משהו מיוחד

yoavshovav

New member
אכיד מרינה הייא מטריבה מומייזה

ובלא שכ ענדה צות כתיר חילו. חבית בועז מעודה כמאן.... הלק אנא מא בתד'כר אלמוטריבין אלאפדל..... בס אנא בתד'כר אינו עדד כיביר מין אלמטריבין צוותום עאדי ולא אכתר מין היי.

L i r a n 5

New member
אחוקי

מרינה היא אחת המשוגעות..... עושה יותר מדי פוזות. חוץ מזה אם מדברים על קול נטו, אין לי ספק שמיקה היא הכי איכותית. קול צלול וזך כמו שאומרים.

למרות שאני שמחה שקיבלו מישהי כמוה לתוכנית

|גימיק||שיעול||גימיק| אני ממש לא מתה על השירה שלה. אולי זה בגלל המבטא אבל יוצא שהיא כאילו מייללת כשהיא שרה...מעניין לראות אותה בשיר שמח לשם שינוי. אבל הביצוע שלה ביום שישי כן הצליח לנגוע בי ולכן היא זכתה בקול שלי
.

shi1she

New member
היא מדהימה! מה יש לכם?!

מרים טוקאן מדהימה, יש לה קול כל כך טהור ונקי, כמו של מלאך, קול פעמונים - אתה שומע ומתרגש - והיא הכי אבל הכי לא גימיק בעולם!!!! ואני לא יודעת אם היא תצליח לשיר שיר שמח, אבל יש הרבה זמרים שהם זמרים של סגנון אחד וזה בסדר! כי בסגנון שלה היא פשוט מדהימה!!!! איך שאני שומעת את הצליל הראשון מהפה שלה כבר יש לי צמרמורת.... ולגבי מיקה - אם אתם לא יודעים היא מקרית טבעון - וגם אני מקרית טבעון והיא גרה ממש ממש קרוב אליי דקה הליכה ברגל.... ורק שתדעו שקראו לה מירית - והיא שינתה את השם למיקה - כל אנשי טבעון היו בשוק כשראו שהיא קוראת לעצמה מיקה... אבל ווט אבר... כן היא שרה מאוד יפה... אבל יש שם עוד הרבה ששרים יפה לפי דעתי מה שמיוחד בעונה הזאת זה שיש הרבה סגנונות שונים....

תראי אני מודה שהעניין של המבטא מפריע קצת

כי אם היא היתה שרה שיר בערבית לפי דעתי היא היתה שרה יותר טוב כי היה לה יותר פנאי להעתמק בשירה עצמה ולא במילים ובניסיון להבליע את המבטא שלה...בכל אופן עוד לא גזרתי את דינה- אם היא תשיר טוב גם בתוכנית הבאה אז אני גם אצביע לה.

Itay Simons

New member
מצוינת!

קצת הבהילה אותי בביצוע ל"הכניסיני", אבל יש בקול שלה משהו מאוד שונה שאני נהנה לשמוע ואשמח לראות אותה מתקדמת בהמשך.

למעלה