מרימה את הכפפה....
רעיון נחמד...

lilmoe

New member
סקר בפורום על מחיר מומלץ ללילה לזוג

אני פותח פה, ברשותכם, בסקר בין חברי הפורום , מנהליו ומבקריו. אנא ענו לשאלה הבאה: מהו, לדעתכם, מחיר או תחום מחירים, סביר לזוג ללילה בחדרי אירוח, או בצימר? בתודה ליל מו לא במקרה איני קובע קריטריונים נוספים כמו ארוחת בוקר או ג'אקוזי או מיקום, המטרה שיתקבלו פה מגוון תשובות אותנטיות.

כדי שהסקר שלך לא ישאר ללא תגובה

כמובן שהשאלה לא פשוטה,לדעתי אין כזה דבר מחיר סביר,יש הצע וביקוש,אני טוען כזה דבר " ישלמו יקבלו ביוקר,לא ישלמו יקבלו בזול" בכל אופן כדי לא להתחמק מהשאלה אני באופן אישי הייתי משלם בין 450 ל-550 ש"ח בסוף שבוע כאשר זה שני לילות מינימום,או עד 650 ש"ח כאשר זה לילה אחד,או בין 250 ל-350 באמצע שבוע.כמובן שמישהו אחר

ronnymp

New member
לדעתי - ובמקרה אני בדיוק מחפש כיום

אז כ- 400 ש' ללילה + א.בוקר - באמצע השבוע ו-כ- 600 ש' ללילה של סוף שבוע ואני מדבר על צימר מפנק עם ג'קוזי ושאר מנעמים ואין לי מושג מאיפה כל מיני בעלי צימרים מסויימים תוקעים כל מיני מחירים פלצניים (
) - ומקבלים אגב .... כי פראיירים לא מתים
עם מעט סבלנות וחיטוטי רגליים ( אצבעות ע"ג המיקלדת ) ניתן בהחלט למצוא המון מקומות נפלאים , מפנקים והוגנים . רוני

ShirShir

New member
נשמע לקבל המלצות למקומות נפלאים...

מקומות נפלאים, מפנקים והוגנים

ronnymp

New member
אז ../images/Emo92.gif שתי המלצות ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

אצלנו הדגש היה על מקום מפנק לזוג - והדגש על ג'קוזי ענק ועוד מע' + DVD + TV בצימר - בקיצור פינוקים - בגליל המע' . צימר ראשון - היינו בו לפני שנה - היה נפלא מקום מרווח עם חדר נוסף לילדים ( לבעלי משפחות ) כנסו לגלריית התמונות - ואני מדבר על ביקתה מס' 1 אז רק היא היתה קיימת - ושני האחרים היו בעיצומי הקמתם אז שילמנו 300 ש' ללילה ללא א.בוקר ( כיום זה יותר - אבל זה תפוס השבוע ) צימר שני - בו נהיה השבוע - לא יודע לספר עליו כרגע הרבה ונקווה שיהיו דברים טובים לספר אח"כ .... פה הזמננו את הביקתה הרומנטית - בקתת עץ נראה באתר מבטיח , בהזמנה התרשמנו במבלים נחמדים והמחיר - 350 ללילה + 90 לא.בוקר זוגית אז המקומות נראים נפלאים האיבזורים המפנקים - אכן מרשימים האנשים - מאוד חביבים והמחירים ממש הוגנים מה דעתכם על שני הצימרים האלה - ככה מהתרשמות וירטואלית ....
רון

ShirShir

New member
מחירים סבירים בהחלט../images/Emo45.gif

אפילו די מפתיעים. האם זה לאמצ"ש או סופ"ש?? תבלו בסופ"ש הקרוב בצימר השני
נחכה לשמוע חוויות גם משם
את הצימר הראשון קצת יותר אהבתי, אבל הוא נראה בתמונות די צפוף.. האם זה ככה או שהתמונות מטעות?

ronnymp

New member
אז ככה ......

לגבי המחירים בשני הצימרים - זה בימי חמישי אז בסוך שבוע נהיה חכמים גם בעניין הצימר השני - ונדווח
הצימר הראשון - נראה עלוב ודל בצילום הוא מאוווד שונה במציאות , מאובזר יותר ומרוהט אחרת יש שם סלון עור + עץ מקסייימים וידאו , DVD , טלויזיה בלויין - שלא מופיעים בתמונות המקום מרווח מאוד, הרבה יותר מצימר מקובל ( ויש הסבר לעניין - זה היה בעבר מיזנון - שעבר הסבה ) ג'קוזי ענק שרק לראשונה פגשנו בחיפושינו ברשת ( 2מ' על 2מ' ) מרובע , עם תאורה פנימית מרהיבה , מנוע רב עוצמה ישבו שם איזה 4 שעות לאור
- ראינו משם גם סרט לא נפרט מה עוד הלך שם - אבל היה פשוט נפלא
וכעת כשהתחלנו לחפש צימר - חיפשנו קודם כל ג'קוזי כזה
ואח"כ וידאנו שיש את שאר הפינוקים הנפלאים - ואת המחיר הסביר אז בילוי נעים לכ בלייני הצימרים
( כמו שמאחלים לחיילים - "שיפשוף נעים" )

ronnymp

New member
ועוד לגבי הצימר הראשון ....

הצימר מאווווד מרווח ( מה שלא כל כך בולט בתמונות שבאתר ) יש לו חדר נוסף עם 2 מיטות - מידע שחשוב מאוד לבעלי משפחות ( לילדים ) יש מטבח - לא מטבחון - מטבח בגודל מטבח
מקרר גדול , מיקרו , כלים מינימאליים לארוחה ( לא זוכר על כיריים ) פינת ישיבה לארוחה שם במטבח - שולחן + כסאות מיטת אפיריון ענקית ומרשימה ג'קוזי ע - נ - ק ומפנק פינת ישיבה - סלון מפנק + טלויזיה בכבלים , DVD, מע' סטראו גינה מטופחת , עם פינות ישיבה , ערסלים , מנגלים הרחבתי כאן במיוחד לטובת משפחות . רוני

ronnymp

New member
אגב - תראי קוריוז ..... ../images/Emo66.gif

השארתי בכמה אתרים - פניה לבעלי צימרים - עם פרטים והרבה חזרו - והשאירו קישורים ופרטים הרגע קיבלתי הצעה מצימר בשם - בקתות יופיטר צימר שנמצא באותו הישוב שבו סגרתי כבר על צימר צימר מרשים - אבל פחות מההוא שסגרתי איתו אבל המחיר - כפול ...... שוב - פה סגרתי -ב- נוף ההר ( ליל חמישי - 350 ש' ) וזה הצימר שהשאיר פרטים - בקתות יופיטר ( ליל חמישי - 600 ש' ) סתם למחשבה .....

ronymp

New member
אני מקווה שהתשובה היתה באירוניה

אחרת מייד אשאל : " את יודעת כמה עולה ג'קוזי ענק שכזה ? " " את יודעת איזה עלויות מים זה המילוי של הג'קוזי הזה מידי יום ? " " את יודעת כמה עולה הקמת ביקתה גדולה יותר - של קומה וחצי ? " " את יודעת כמה עולה ארנונה של ביקתה גדולה יותר ? " למה יש לי הרגשה שאת כאילו נציגת "יופיטר" ? לא עקרוני .... אני "סתם" לקוח שמנסה לעשות סקר שוק - ולמצוא את המירב בסכום הנתון וזוהי אגב גם מהות הפורום הזה כולו . אז לכולם - בהנאה רבה

אני לא נציגה של יופיטר ואני אפילו

לא מכירה את המקום. אבל אין להשוות בין מזרון לבין ג'אקוזי. ג'אקוזי זה דבר מאד בולט לעין גם באתרי האינטרנט וגם במקום. רוב הצימרים משתדלים מאד שהג'אקוזי יראה מרשים. מזרון, לעומת זאת, זה דבר נסתר- אף אחד לא רואה אותו, וחלק ניכר של האורחים אפילו לא שם לב אליו (בהנחה שהמזרון סביר). כמי שקנתה לעצמה מזרון כזה, אני יכולה להעיד שהוא האיכותי ביותר שיש (גם לפי המלצת אגודת הכירופרקטים) וגם יקקקר נורא. נ.ב. אני דוקא נציגה של צימרים אחרים, אבל למה לא לפרגן למי שמשקיע במזרון איכותי? (אפילו אם הוא מתחרה...)

כקולגה יש הסבר להפרש הגדול

אני כמובן לא בעל הצימר,אבל בהחלט בעל צימר,ויש לי הסבר סביר לפער המחירים הגדול,כידוע בעלי הצימרים מבקשים לקבל אורחי בסופי שבוע מינימום שני לילות,קורה לפעמים שלזוגות נוח להזמין דווקא את יום שישי בערב ויום שבת בערב,ואז נוצר מצב שיום חמישי נשאר פנוי והוא הופך להיות כמו יום של אמצע שבוע שכידוע המחיר זול יותר,כאשר אתם מזמינים רק את ליל חמישי עוד לפני שבעל הצימר סוגר את סוף השבוע,הוא יוצא מתוך הנחה שהוא יצטרך לסגור את יום שישי בלבד וכאשר סוגרים כל לילה ללקוח אחר המחיר תמיד גבוה יותר .

ronymp

New member
היי שיר - ושאר המעוניינים להמלצה

חזרנו מבילוי בן יממה בצימר "נוף ההר" במצפה מנות
כלל וכלל לא איכזב היה נפלא , האתר משקף נאמנה את רמת הביקתה והשירות
יש שם עליית גג עם מזרונים נוספים - לידיעת בעלי המשפחות ילדים ממש יהנו שם במרומי הצימר הכל היה נפלא - ממש ממליץ בחום לשמור את שם המקום ו-
לפורום הנפלא שכאן רוני

למעלה