מרימים את דרעי על כתפיכם

מרימים את דרעי על כתפיכם

תראו מה זה, איך שאתם כולכם דנים בעניין דרעי, כאילו אין דברים חשובים מכניסתו של אדם שהורשע לכלא. אריה דרעי הוא לא עבריין, אריה דרעי הוא פוליטיקאי, ואם תרשו לי להוסיף, למרות שאני בהחלט לא מעריצו, גאון פוליטי. אריה דרעי הוא אחד מהאנשים הבולטים ביותר שהיו בפוליטיקה הישראלית בשני העשורים האחרונים, ואחד מהמשפיעים שבה. עכשיו אתם שואלים למה ההקדמה? אז ככה, הבן אדם הוא מנהיג ש``ס, ואני לא אומר ``לשעבר``. מנהיג נקבע ע``י המונהגים, דהיינו העם. ברגע שמנהיג נמצא בכותרות, הוא גם ימשיך להיות מנהיג, וברגע שהוא יעלם מהם, הוא גם יפרד מכסאו. ככל שדשים בעניינו של דרעי יותר, כך גוברים סיכוייו לחזור ללשכת יו``ר ש``ס. התחרות-עימות בין אלי ישי לדרעי וודאי לא תמה, היא רק החלה. אפילו אם יחל ישי במסע טיהורים בש``ס, ינשום דרעי בעורפו מן הכלא ויפריע לו בדרכו, ולמרות שלישי יש כעת יותר חופש פעולה, חופש זה הוא לא מוחלט ולא אין סופי. לאריה דרעי עדיין יש מספר מקורבים שלא ניתן להדיחם מתפקידם ומחשיבותם, ביניהם רבנים חשובים של ש``ס, אנשי בית הרב עובדיה והרב עצמו, שכזכור דרעי הוא בן טיפוחיו והאדם שבלעדיו מהפכת ש``ס לא הייתה יוצאת לפועל, ובוודאי שלא בעוצמתה הנוכחית. ככל שהתקשורת, וככל שהאנשים ברחוב, וככל שאנחנו נמעיט בדיבורים ובהתפלספויות על דרעי, כך תרד ``קדושתו``, כך ירד מעמדו, וכך תרד הלגיטימציה שלו לחזור ולהנהיג את ש``ס. ככל שאלי ישי יתחזק יותר, כך יהיה לדרעי קשה יותר לחזור, ואולי הוא גם לא ירצה לחזור עם התנאים החדשים והעובדות החדשות בשטח. אני אישית, אולי מעדיף את ש``ס של דרעי, בגלל סיבות אידיאולוגיות פשוטות, שאליהן ש``ס של דרעי קרובה יותר מש``ס של אלי ישי, אבל אתם? ש``ס של אלי ישי היא פחות מיליטנטית, פחות קיצונית, פחות ימנית, פחות רועשת ורועמת, פחות תקשורתית וכותרתית, ומה שהכי חשוב מבחינתכם, הרבה יותר קטנה ולכן גם פחות משפעיה ויותר נתונה ללחצים חיצוניים. אז תחליטו אתם מה אתם רוצים, אם זו ש``ס של דרעי, תמשיכו להרימו על כתפיכם, ואם זו ש``ס של אלי ישי, אז למען ה`, תנו לבן אדם ללכת לכלא בשקט, ולהיעלם שם מעין הציבור.

hthr

New member
מה משארים

כיום בפורים צועקים ארור המן אז מה אבל הוא מוזכר את גנבות ותחמוני דרעי ילמדו בבתי ספר לעריכת דין גם בעוד 100 שנה אבל אותנו מי יזכור ויגיד עלנו מס מלים טובות אף אחד אבל הוא לעולם שמו לא ימחק גם עם לרע כך תמיד הוא יזכר אבל אנחנו לא

nir4

New member
עדר שלם חושב שלגנוב זה בסדר

זו הבעיה !!! - לא דרעי הגנב הקטן , ולא סויסה הגזען , ולא שום דחליל אחר הקורא לעצמו תומך דרעי או עובדיה או כל פסל אחר. - אנשים הולכים ובאים וכל מה שנשאר מהם זו אבן כבדה עם כמה אותיות, השאלה היא מה הם השאירו מאחוריהם ? - כאשר מנהיג מחפה על פושע בתירוצים גזעניים ומחפה גם על עצמו ע``י הסתה של עדר מריעיו כנגד אחיו היהודים - זו הבעיה !!! - זו מלחמת אחים לצערי, ואל תהיה מופתע כאשר תשמע את העדר צועק כי אתה אשם - אתה התחלת - אתה אשכנאצי ... חכה ידידי, זה קרוב ... דם כבר נשפך היום .

למעלה