מרימים ראש

מרימים ראש

עומר ויובל היום בני שישה שבועות ועדיין לא מרימים ראש. אני יודעת שזו תופעת לוואי של עניין השכיבה על הגב. כל כך שמחתי כששניהם הסכימו מההתחלה ברצון לישון על הגב. לפחות נחסכה ממני דאגה אחת. בטיפת חלב נתנו לי הוראה "לאמן" אותם - כלומר להשכיב על הבטן ולעודד אותם להרים את הראש. הבעיה היא ששניהם לא ממש אוהבים להיות על הבטן, אלא אם כן הם עייפים (ואז אין טעם בכל העניין), והעסק מסתיים תוך שתי דקות בקיטורים ובכי, למרות המאמצים שלי לדבר ולשחק איתם. והשאלה - האם לעזוב את זה ולתת לזמן לעשות את שלו, או להתעקש איתם על האימונים? עוד לא שמעתי על ילד בריא ונורמלי שלא הרים בסוף את הראש... חוץ מזה, יובל התחיל השבוע לחייך באופן רצוני. איזה אושר

טל של 4

New member
לא לוותר להם, אבל להקל עליהם

תשתמשי בכריתי, כךהם יראו יותר ויקטרו פחות. תתחילי כמה שניות וכל פעם קצת יותר. החוזק של חגורת הכתפיים משפיע לאורך שנים החל מזחילה ועד כתיבה, כן כתיבה! אז לא לזלזל לאמן! בהצלחה!

keren1

New member
יש לי עצה ידידותית : קחי את טיפת

חלב בערבון מסוים - אז מובטח הרבה שנות אושר. אל תתרגשי מהאחות יותר מדי. והיא עוד תגזים בעתיד (מה הם עוד לא אוכלים פרי.... מה הם עוד אוכלים בלילה) חכי חכי. יקירתי...כמו שאמרת אין ילד בריא ונורמלי שלא הרים בסוף את הראש ומעבר לזה אני לא מכירה ילד שעלה לכיתה א´ עם טיטול ושלא ידע לדבר או ללכת. הכל בא ולאט לאט. אני לא זוכרת אם הם נולדו בזמן (איזה שבוע). באם הם פגים תני להם צא´נס ואם הם לא פגים גם אז מגיע להם צ´אנס לא. גם אני זוכרת שהם לא אהבו להיות על הבטן. זה תיסכל אותם. מזכיר לי את השם חיבה ששרית נתנה לדנה (משהו עם איגואנה שמתפתלת על הבטן?!) בקיצור צריך "לאמן אותם מדי פעם" השאלה אם זה לא מוקדם מדי. חכי תקבלי פה עוד כמה עצות.

נירית1

New member
מיכל - אומנם לא לעשות להם אימונים

לסיירת אבל כן לשים אותם כמה פעמים ביום על הבטן עד הרגע שהם בוכים ולא מרוצים, חשוב לחזק את רצועת הכתפיים וזו הדרך לעשות זאת. המלצה שלי נוספת עם את מטיילת אתם בעגלה אפשר קצת להשכיב על הבטן. וברכות על החיוך הראשון איזה כייף זה

יוטל

New member
להשכיב אותם על הבטן שלך אם הראש

לכיוון הראש שלך. זה גם נחשב "אימון" טוב.

חשוב להשכיב על הבטן אבל לא חייבים

לזמן רב אפשר להמחיל בדקה להמשיך ל 2 דקות וכך הלאה עד שהם יאהבו את זהה תנסי לשים להם מימול משהו שהם אוהבים שיגרה אותם להסתכל ואפשא גם להרגיל אותם לישון על הבטן בשעות היום וככה שהם מתעוררים הם כבר על הבטן

למעלה