mayadvir25
New member
מרינדה לנתח בשר
רציתי לעשות רוסטביף, בדרך כלל אני משתמשת בנתח אנטריקוט ויוצא מעדן! הייתי אצל הקצב ולא נשאר לו אנטריקוט והוא הציע לי לנסות נתח צ'אך שהיה נראה מאוד יפה. הגעתי הביתה ואני שמה לב שהנתח בכלל לא מתאים לרוסטביף. למישהו יש המלצות מה כן אפשר לעשות עם הנתח? אם בכל זאת אני ינסה לעשות ממנו רוסטביף, יש איזה המלצה למרינדה על מנת שאני ישרה בה את הבשר יום לפני? תודה וצהריים טובים.
רציתי לעשות רוסטביף, בדרך כלל אני משתמשת בנתח אנטריקוט ויוצא מעדן! הייתי אצל הקצב ולא נשאר לו אנטריקוט והוא הציע לי לנסות נתח צ'אך שהיה נראה מאוד יפה. הגעתי הביתה ואני שמה לב שהנתח בכלל לא מתאים לרוסטביף. למישהו יש המלצות מה כן אפשר לעשות עם הנתח? אם בכל זאת אני ינסה לעשות ממנו רוסטביף, יש איזה המלצה למרינדה על מנת שאני ישרה בה את הבשר יום לפני? תודה וצהריים טובים.