מרינדה לנתח בשר

mayadvir25

New member
מרינדה לנתח בשר

רציתי לעשות רוסטביף, בדרך כלל אני משתמשת בנתח אנטריקוט ויוצא מעדן! הייתי אצל הקצב ולא נשאר לו אנטריקוט והוא הציע לי לנסות נתח צ'אך שהיה נראה מאוד יפה. הגעתי הביתה ואני שמה לב שהנתח בכלל לא מתאים לרוסטביף. למישהו יש המלצות מה כן אפשר לעשות עם הנתח? אם בכל זאת אני ינסה לעשות ממנו רוסטביף, יש איזה המלצה למרינדה על מנת שאני ישרה בה את הבשר יום לפני? תודה וצהריים טובים.
 

MeetTheMeat

New member
מרינדה בסגנון קובני

ממליץ לך לבדוק מחדש את יחסייך עם הקצב לאחר המקרה... טוב, אז אם כבר אין ברירה נסי מרינדה קצת שונה שתתרום לשידרוג הנתח. ואם יצליח אשמח לקבל דיווח. המתכון הבא הוא של חבר מומחה למטבח הלטיני. מתכון פשוט וקל וטעים. נסי בקישור הבא ומקווה שתהני. http://www.meetthemeat.com/Recipes_files/Sauce_Recipes/מוחו.htm
 
למעלה