../images/Emo80.gif אפשר ככה וגם ככה ../images/Emo9.gif
קרניבור אמיתי שמחכה לסטייק טוב יעדיף אותו עם מלח ופלפל גרוס שמוסיפים בסוף הבישול לעומת זאת כבר אכלתי מספר פעמים סטייקים שהושרו במרינדות שונות והטעם היה נפלא. מרינדה אחת למדתי מחבר רוסי: מפזרים עלי פטרוזיליה ורצועות בצל על הסטייקים ומעל שופכים מעט חומץ רגיל (זה מרכך את הבשר). ככה מסדרים בשכבות אחת אחרי השניה בכלי לא גדול או סיר ונותנים לכל לנוח כמה שעות בקירור. מריטנדה שניה שאהבתי: רוטב סויה + דבש + שום כתוש + שמן זית, להשרות כשעתיים בקירור גם זה היה נהדר לכנפיים הייתי מוותר על אבקת מרק ( עדיף להשאירה למרק בלבד וגם זה לא בטוח
) אותה המרינדה של הפרגיות היתה הולכת נפלא גם עם הכנפיים. אפשר לתבל כנפיים ב: תבלין שווארמה, חוואייג' למרק, רוטב ברביקיו קנוי, אבקת קארי, פפריקה, שום כתוש, רוטב סויה, דבש, רוטב צ'ילי מתוק, רוטב טריאקי.........ועוד ועוד לשלב בניהם או כל אחד לחוד הכל לפי הטעם בפעם הבאה בשבילי בלי א. מרק