גם וגם וגם זה יותר מדי
סויה מתאים לה ליווי מתוק אם את לא אוהבת סילן תחשבי על קצת מייפל
את יכולה להשתמש בצ'ילי מתוק, אני אישית לא אוהבת הוא מאד מאד מעובד-תציצי ברשימת הרכיבים... אולי קצת מייפל במקום
טאריאקי זה כבר כיוון אחר והוא מבקש עזרה נניח שום כתוש, איזשהו נוזל נניח מעט שמן או מיצלימון...
פפריקה מעושנת כשמה כן היא, נותנת גוון מעושן, מתאימה לקציצות סטייל המבורגר , ירקות בתנור שאת רוצה לתת להם גוון כאילו ניקלו על הברביקיו וככה.
מתאימה לטופו? תלוי מה את רוצה להשיג.
אני השתמשתי בה כשהכנתי נתח טופו סטייל פסטרמה.
ברור שאפשר לקרר ולאכול למחרת לעיתים זה אפילו משתבח מבחינת ספיגת הטעמים.
כמה זמן ברוטב תלוי בסוג הטופו ובמידת החשיפה שלו . נניח אם זה נתח גדול שחרצת והכנסת לחריצים רוטב, או קוביות שכיסית ברוטב או קוביות גדולות...יש הבדל.
כלל אצבע- ככל שהחתיכות גדולות יותר זמן השריה גדול יותר. עוד משתנה חשוב הוא כמה רוטב יהיה במוצר המוגמר. ככל שיהיה יותר רוטב ויהיה במה לטבול את החתיכות לפני שמכניסים לפה כך זמן ההשריה פחות חשוב.
ככל שהטופו רך יותר הוא זקוק לפחות זמן השריה.
לפעמים חותכים לקוביות קטנות ומבשלים ברוטב לרוב ואז לא משרים בכלל והבישול עושה את עבודת החדרת הטעמים.
בהצלחה