מרינהההה!!! סתם, רציתי שתרגישי חשובה, כי... כי את חשובה!!!
ע ע קשלש לענייני פינוק New member 13/3/06 #1 מרינהההה!!! סתם, רציתי שתרגישי חשובה, כי... כי את חשובה!!!
ט טיגריסססס New member 14/3/06 #4 גם אני רציתי שתרגישי חשובה..חח חחח סתםםםם טיגריס שיהיה לך יום יפה או יותר נכון לילה טוב.... תלמד טוב חרשן... או שאתה בחופש?
גם אני רציתי שתרגישי חשובה..חח חחח סתםםםם טיגריס שיהיה לך יום יפה או יותר נכון לילה טוב.... תלמד טוב חרשן... או שאתה בחופש?
ע ע קשלש לענייני פינוק New member 14/3/06 #5 טופס טיולים כבר החתמת? לפני שהתחלת לכתוב פה.. מתחיל בשלישות, שהקצינה `תבחן` אותך, עושה סיבוב, וחוזר אליה.. אתה משחק כדורגל במקרה...?
טופס טיולים כבר החתמת? לפני שהתחלת לכתוב פה.. מתחיל בשלישות, שהקצינה `תבחן` אותך, עושה סיבוב, וחוזר אליה.. אתה משחק כדורגל במקרה...?
P pain is MY love New member 14/3/06 #6 חחחחחחחחח ענק! מישהו פה מכיר אותי היטב!!!! אבל אני רק חותמת בטופס טיולים את הטופס המלא אתה מוזמן להחזיר לחיילות של השלישות אני לא מתעסקת עם השטויות האלה.. אבללל אם אתה משחק כדורגל זה כבר סיפור אחר...
חחחחחחחחח ענק! מישהו פה מכיר אותי היטב!!!! אבל אני רק חותמת בטופס טיולים את הטופס המלא אתה מוזמן להחזיר לחיילות של השלישות אני לא מתעסקת עם השטויות האלה.. אבללל אם אתה משחק כדורגל זה כבר סיפור אחר...