מרינה הרצליה - ???

דגאי

New member
מרינה הרצליה - ???

יש מה לדוג במרינה הרצליה?? לזרוק לים ? למרינה? מה מי מו ואיך? תודה..

סרגוס

New member
אני דג שם קבועה

קודם כל שלום לך ידידי אני דג קבועה במרינה לא בדיוק במרינה אני דג בזמן האחרון מול המרינה בשובר הגלים בחוף אכדיה כי במרינה עכשיו יבש חבל על הזמן יש רק בננות קטנות אז אני דג מול המרינה אז יש לי שם תוצאות יפות אני עכשיו מתחיל לדוג עם בוס עם בצק מבושל אז יש ערסיים , בורים, סרגוסים ,קווה קווה, פלמידות קטנות ועוד הרבה סוגים ברולר עם גמברי יש מרמירים גדולים דניסים וסרגוסים אז אני מציעה ללכת לך למקום שלי ( השובר הגלים) שיהיה לך בהצלחה!!!

ה ד י י ג

New member
סרגוס...

אם אתה יכול לתת הסבר יותר מדויק איך להגיע לשובר שאתה דג ממנו אני אשמח.

סרגוס

New member
אז ככה.....

אתה נוסע לכיוון המרינה אתה מגיעה לשער של המרינה לכניסה אז אתה רואה את השוברי הגלים אז אתה משאיר את האותו ויורד והולך לשובר ושם אתה מסתדר לבד אני מתכוון מצפון למרינה לא מדרום

alonps

New member
../images/Emo110.gifמרינה הרצליה

ישנם 3 נקודות שבהם אמליץ לך לדוג במרינה: 1. לכוון הים - בעליה לשובר של המרינה תראה מעין שער צהוב, באיזור זה רד למטה לסלעים. זהירות ! ניתן ליפול ולשבור את כל העצמות שם. 2. לכוון "הבריכה" או לתוך המרינה - כ30 מטר אחרי הסיבוב יש אתר בו תוכל לשלות בורים נאים. ראה היכן ממוקמת חבורת המרוקאים ושב שם. יש הבדל משעותי בדייג בין מטר למטר שם... לא יאומן כי יסופר. זרוק כמה שיותר רחוק עם בצק מסטיק. 3. המגדלור - בסוף השובר שנו מגדלור. אתר נחמד גם כן. ניתן משם גם לז´רזר פנימה ולים. בהצלחה

ה ד י י ג

New member
את המקומות האלו אני מכיר...

לא הבנתי איפה בדיוק סרגוס דג. איזה שובר גלים יש ליד המרינה? ועדיין לא הבנתי למרות ההסבר...

סרגוס

New member
אני אנסה שוב

מצפון למרינה יש שוברי גלים מכיר? איפה שהחוף הרחצה הראשון צפונית למרינה אז יש שם שוברי גלים אז שם מקווה שהבנת

למעלה