מרינה תל-אביב בת 30 מישהו משתתף בשיוטים, ביום שבת ה25.5? אם כן, נשמח לשמוע חוויות.
ב בת ים New member 22/5/02 #1 מרינה תל-אביב בת 30../images/Emo26.gif מישהו משתתף בשיוטים, ביום שבת ה25.5? אם כן, נשמח לשמוע חוויות.
מרינה תל-אביב בת 30../images/Emo26.gif מישהו משתתף בשיוטים, ביום שבת ה25.5? אם כן, נשמח לשמוע חוויות.
V viamaris New member 22/5/02 #3 השיוטים../images/Emo91.gif ממליץ לכל אוהבי השייט להגיע למרינה ביום התחרות. גדולי השייטים יתחרו בדו קרב בדגים שונים. ניתן יהיה לצפות בצורה טובה משובר הגלים של המרינה.
השיוטים../images/Emo91.gif ממליץ לכל אוהבי השייט להגיע למרינה ביום התחרות. גדולי השייטים יתחרו בדו קרב בדגים שונים. ניתן יהיה לצפות בצורה טובה משובר הגלים של המרינה.
ב בת ים New member 22/5/02 #4 נראה שהולך להיות עמוס../images/Emo19.gif יש גם משט עממי ליאכטות, לדעתי כדאי לשקול הקמת רמזורים בכניסה
נראה שהולך להיות עמוס../images/Emo19.gif יש גם משט עממי ליאכטות, לדעתי כדאי לשקול הקמת רמזורים בכניסה
נ נילה אוהבת New member 23/5/02 #8 לא נראה לי דמיטרי - הלואי שזה היה ככה יאכטות עומדות בשורה ומחכות לאנשי צוות שיואילו לעלות ולהשיט אותן... אח איזה חלום נחמד...
לא נראה לי דמיטרי - הלואי שזה היה ככה יאכטות עומדות בשורה ומחכות לאנשי צוות שיואילו לעלות ולהשיט אותן... אח איזה חלום נחמד...
ב בת ים New member 23/5/02 #9 לא בדיוק../images/Emo10.gif הזמנות נשלחו מראש למשתתפי מועדון השייט של אזימוט על מנת להבטיח מקום. יכול להיות שיש אפשרות להצטרף במתכונת אחרת לבתי ספר אחרים-שווה לבדוק! בכל אופן, יהיו כל מיני ארועים שונים במרינה עצמה ולדעתי-כדאי להגיע בכל מקרה.
לא בדיוק../images/Emo10.gif הזמנות נשלחו מראש למשתתפי מועדון השייט של אזימוט על מנת להבטיח מקום. יכול להיות שיש אפשרות להצטרף במתכונת אחרת לבתי ספר אחרים-שווה לבדוק! בכל אופן, יהיו כל מיני ארועים שונים במרינה עצמה ולדעתי-כדאי להגיע בכל מקרה.
נ נילה אוהבת New member 22/5/02 #5 אולי אני ../images/Emo9.gif אם נסיבות אישיות יאפשרו אצטרף לשיט העממי של אזימוט. את באה?