מרינה

אבו זקן

New member
מרינה ועופריים

שיר אהבה עם סיום אופטימי: מרינה, הו מרינה תוסיק חשוף הראי נא מנחת אז אשמינה איזה ישבן חביב. אלי, האחוריים קורעים לי ת'עיניים אני כבר בשמיים בלב שלי אביב. מרינה, הו מרינה רכה כמרגרינה לא ויקה, ליה, נינה להן כבר יש קוצים. באור הצהריים שמפו על הכרעיים ימותו ערוץ שתיים וכל הערוצים. מרינה, הו מרינה כמו בובת חרסינה הגידי לי אימרי נא אם בדל של צ'אנס לי יש. לאלה עכוזיים חיכיתי שנות אלפיים אני על הברכיים בלב בוערת אש! שמע, משורר רומנטי אתה ממש שרמנטי הו, כמה התחרמנתי חבק אותי, אהוב. האהבה פורחת רק אושר ורוב נחת הכל בזכות התחת היתר לא חשוב.

רחמים 111

New member
יפה, יפה אבו זקן !!

אין ספק, שיחקת אותה עם השיר עכשיו צריך שמישהו ירים את הכפפה וילחין אותו.... והיידה לפלייליסט של גלגל"צ !! אני צופה סיכוי טוב להיות שיר השנה שיר השנה ששווה לתחת ולשם שינוי תחת ששווה זהב !!

idanoosh17

New member
הייי זה כבר מולחן

שיר ישן.... "בזיז'ינה הו בזיזינה מה רע בפלשתינה אני כבר לא אבינה מה רע בתל אביב! אפרים הוא אפשרים, אנחנו פה רק שנים בין חול ובין שמיים בין מים לקוצים!"

רחמים 111

New member
את עם הגיטרה ....כנסי רגע

אולי תלחיני לו את השיר של מרינה ותעלו ביחד לפליקס בתפוז ?

רחמים 111

New member
מה זאת אומרת מולחן ?

לא מכיר את השיר שלך תן לינק או משהו ....יוטיוב... ? ובכלל לטקסט מקורי ראוי שיהיה לחן מקורי לא ?

אבו זקן

New member
טיטינה, לא בז'יז'ינה

המלים המקוריות כאן: http://www.shiron.net/songView.aspx?song_id=5423&singer_id=1777&song_title=5d71e

idanoosh17

New member
שיט ידעתי!

מצטער שפעם אחרונה באמת שמעתי את זה בכיתה גימל ועכשיו אני בן 20!!!

idanoosh17

New member
השיר שממשיך את זה....!

לרוב 2 השירים המקורים באים יחד במחרוזות.... :) מ...רינה..... אני אוהב את השדיים!..... מ...רינה..... אני אוהב את העכוז! מרינהההה אני אוהב את העייניםם.. והשדיים!..... גדולים פי כמה מתפוז! לא לא אני אינני מולי... גם לא דן ולא מושיק! העכוזיים כך יצאו לי ואפילו גיא זוארץץץץ פה נדלק!

grz1

New member
אחלה שיר

מנהל הפורום צריך לשים את ההודעה הזאת כנעוץ בראש הפורום אולי עוד אנשים יקבלו השראה מהתחת של מרינה וירצו לתת במקלדת ... הגיע הזמן לקצת יצירתיות !

למעלה