מרינה!!!

Cobe Anan

New member
מרינה!!!

גם הגדוד שלך הוקפץ? אותנו הקפיצו בשבת בלילה. קולה זה אין להיות לוחם.. בדיוק השבוע דיברנו על איך שאנשים תמיד מתחמקים מהקפצה טלפונית, ואז עלה לי רעיון שיסייע בידי משרדי הקישור בהקפצת מילואימניקים חמקמקים: מכל``ט- מטה כוסיות להקפצה טלפונית. הרעיון הוא שבמקום מספר חסוי, והודעת ``שלום, מדברת מרינה, קצינת הקישור של יחידת המילואים שלך`` כשהוא מסנן, ההתקשרות תיעשה ממספר לא חסוי- אבל גם לא מוכר, ובמקרה שבו לא עונה המילואימניק החמקמק, תושאר לו הודעה בקול הכי סקסי שאפשר: ``היי שמעון.. זאת אינגה/אנג`לינה/מישל/אנסטסיה/אחר:________, תחזור אלי מהר, אני כבר מתה לשמוע ממך...``. אני חושב שזה די יפתור את בעיית ה`לא זמינים`, לא...?

pardoi

New member
../images/Emo45.gif

אחלה רעיון.... למרות שאני דיברתי עם קצינת הקישור שלי (אגב אני בחורה..) ואמרתי לה שאם צריך להקפיץ אז בכיף שיקראו לי... (שירתתי בר"מ 2 ) רק שהיא אמרה לי שהבעסה היא ש...אם כן זה לחמ"ל ולא לרמ"י 2 אז זה מבאס תחת... טוב בנתיים לא קראו לי

אני חושב שזה די מיותר

בסופו של דבר , בימים כאלה של מלחמה נכונה וצודקת, כל מי שקוראים לו , ויכול להגיע (והרבה פעמים גם אלה שלא יכולים להגיע, ע"ע המקרה של אח של זוהר) מתייצב בלי שאלות מיותרות ובלי התחמקויות. בהרבה מקרים מספר המתייצבים עולה על המוזמנים כי אנשים באים גם להתנדב. זה מצב שונה ממילואים סטנדרטיים שתמיד נתקעים לך בזמנים הכי לא נוחים וכמעט אף פעם אין בהם תועלת מלבד הרצון לשחרר את הסדירניקים לחמשוש...

lb22

New member
והכל כמובן תלוי באיזה תפקיד.....

:) וגם מילואים רגילים תמיד אפשר לדחות , לבטל וכו' .... הכי טוב המילואים שלי... תאריכים קבועים פעמיים בשנה ובפועל אני עושה כל השנה 20 שעות מילואים... שנמרחים על 8 ימים ... ולפני שמרינה תצלוב אותי על זה שאני לא מועיל למערכת , אני מועיל במיל' לח"א.

pain is MY love

New member
לא התכוונתי להגיד שום דבר

מילואים קבועים פעמיים בשנה זה כבוד!

pain is MY love

New member
חחחחחח רעיון לא רע

אבל לצערי אין לי חייגן אוטומטי ורוב המילואימניקים כבר מכירים את הקול שלי ככה שזה לא יעבוד עליהם...

למעלה