מריסה או לינדסי?.

joeys pizza

New member
מריסה או לינדסי?.../images/Emo23.gif

אני לא יוד אם עשו את זה כבר. אבל... מי מה-2 יותר מתאימה לריאןלדעתכם? אני בוחר במריסה כמובן.

אמממ מי יותר מתאימה

ממש קשה להגיד. מצד אחד, לינדזי ממש חמודה והיא פחות מתוסבכת ממריסה שכל הזמן מכניסה את ריאן לצרות ומפילה עליו את כל הבעיות שלה. מה גם שאני ממש מרגישה את הכימיה בין השחקן שמשחק את ריאן לבין השחקנית שמשחקת את לינדזי, וזה נראה הרבה יותר אמיתי משום מה. וגם אני דיי שונאת את הבכיינות של מריסה, ואת העובדה שהיא כל הזמן על סף התמוטטות נפשית. אבל,
המשך ההודעה הוא ספוילר לפרקים מתקדמים של העונה ה-2
בהמשך העונה, שריאן ומריסה חזרו, הם היו ממש חמודים ביחד, עדיין לא ממש מרגישים כימיה בין השחקנים, אבל הכותבים השאירו אותי לפחות עם הרגשה שריאן ומריסה אמורים להיות ביחד, ממש כמו סת' וסאמר וסנדי וקירסטין, מסוג הזוגות האלו שהם תמיד ביחד, גם שהם לא ביחד. מה גם שמאוד אהבתי את פרק 215, (זה היה אחד הפרקים המעולים בעונה הזו) שמריסה אמרה שהיא חושבת על ריאן בכל יום שעובר. והאמת שמרגע שריאן ומריסה חזרו ממש התחלתי לחבב אותה יותר, היא נהייתה פחות בכיינת ומעצבנת, והגעתי למסקנה שהיא רק נורמלית שהיא עם ריאן. אז אני מניחה שבסופו של יום, עם כל זה שאני אוהבת את לינדזי, צריך להודות, שהכי מתאימה לריאן זו מריסה. אבל בפרקים שמשודרים כרגע בארץ היא עדיין מעצבנת בטירוף !!!

אני לא יודעת אם הוא עדיין יוצא איתה

אבל, בפעם האחרונה ששמעתי הוא יצא עם השחקנית הזאת
קוראים לה אמילי משהו... היא משחקת בסדרה "אוורווד" והיא דומה שתי טיפות עמבה ללינדזי

NoWords

New member
היא מהממת

יש בה חן. לינדזי, עם כל הדמיון בין השתיים, פחות יפה.

Tinty

New member
מסכים ב100%. כולל בנושא הספוילר

אני מעדיף את הכימיה בין ריאן, לינדזי והשחקנים שמאחריהם - אבל אחרי הכל לאורך כל הסדרה קיימת התחושה לפיה ריאן ומריסה אמורים להיות ביחד (בעידן לינדזי אני ממש לא מייחל לכך).

Angelus

New member
מה? אתם אוהבים את לינדזי?../images/Emo69.gif

אני לא חושב שלא סבלתי הרבה הרבה זמן דמות בטלוויזיה. בפרק של הכריסמיקה עוד חיבבתי אותה וריחמתי עליה, אבל לא יודע, she's a drag, ויש לה קול בכייני כל כך שהיא בוכה שבקושי שומעים אותה ובא לך לבעוט לה ישר בפרצוף ולתת לה סיבה אמיתית לבכות.
סתם, סתם, אני באמת לא סובל אותה, אבל בלי אלימות. ובקשר לריאן ומריסה
פרקים מתקדמים עונה 2 וארץ השמש,את בהחלט צודקת, (ויש לך שם? זה דיי מוזר לקרוא למישהו ארץ השמש, אפילו אם זה ניק.) , הכימיה בינהם פשוט לא כמו בעונה הראשונה. כולם ציפו לזה ו.. זה לא היה כמו שחשבתי שיהיה (לדוגמא פרק 10,11,14- סילבסטר), אולי השחקנים פשוט לא מסתדרים אחד עם השני. ומריסה? כן, גם מעצבנת בפרקים האלה, אבל לקראת סוף העונה (כמו שאמרת, שהיא חוזרת לריאן) היא נהיית אחלה, חמודה ושוב התחלתי לאהוב אותה מעבר ליופי שלה (והמבטא
).

אני חושבת שלינדזי ממש חמודה

ואני ממש לא מבינה למה כל כך שונאים אותה, היא וראיין ממש חמודים ביחד. ואתם חייבים לתת לה לפחות קרדיט על המצאת ה"יאמקלאוס" ומה זה הקטע הזה שכולם רוצים לזרוק עליה נעל
? אהה והשם זה- מיכל.

Tinty

New member
נצל"ש-חבל שרק בCBS שאנון על ביקיני,

יצא לי לקרוא עליה היום באתר כלשהו, ומצאתי תמונה שלה מסדרה ששיחקה בה, בשם Spring Break Shark. Attack הנה תמונה:

Tinty

New member
נתפשר על "סרט טלוויזיוני"? ../images/Emo3.gif

הייתי אמור לקרוא למוצר "תוכנית", ולא "סדרה", כך שהמונח היה תקין. http://www.cbs.com/specials/spring_break_shark_attack/ http://www.imdb.com/title/tt0450326/

../images/Emo58.gif

זה עוד דבר שלא מובן לי, אחרי הפרק של הקריסמיקה כולם התחילו לשנוא את לינדזי ואמרו שהיא בכיינית ושהסיפור של "ריאו-לינדזי-קיילב" משעמם. לא יודעת מה איתך, אבל לפחות לדעתי- כל האינטראקציה שבין ריאן קיילב ולינדזי היתה מאוד מעניינת, מה גם שהפרקים שאנחנו מדברים עליהם ( נראה לי 211 עד 213) היו יחסית פחות טובים, ממה שאני זוכרת מהפרקים האלו, כל הסיפורים היו חלשים: 1.סת' וספר קומיקס שלו 2.סת' מדוכא בגלל סאמר 3.ג'ולי והשבועון הטיפשי הזה 4.רבקה וסנדי 5.אלכס ומריסה
ככה שהסיפור של לינדזי וראיין דווקא היה מבין המענינים בפרקים האלה. ובקשר לבכיינות שלה-זה דיי מובן...כאילו, אחרי כל מה שקיילב עושה לה, אני רוצה להיות אבא שלך...לא רוצה להיות אבא שלך... ברור שהיא תהיה קצת מתוסכלת מהעניין. חוץ מזה אתה חייב להודות שבפרק שראיין ולינדזי נפרדים סופית- הם סופר חמודים ביחד, ואני לפחות הייתי ממש עצובה בשביל ראיין.

למעלה