מריסה או לינדסי?.

Aviad1987

New member
אממ ../images/Emo58.gif לעונה שניה

קודם כל אני אף פעם לא אמרתי שהסיפור שלה עם כיילב וכל מה שמסביב לא מעניין - להפך. הוא מצויין. ואני דווקא מאוד מאוד אהבתי את הסיפור של ספר הקומיקס והמגזין של ג'ולי (שממילא לא היה כל כך דומיננטי). גם אלכס ומריסה היה מגניב
רבקה וסנדי באמת שיעמם וזהו .. בכל זאת לינדזי מעצבנת אותי. אלוהים יודע למה.. פשוט מעצבנת.

f10

New member
יש בה תכונה כזאת

שגורמת לה להיות מאוד מעצבנת. אני שונא אותה.

Tinty

New member
אולי היא לא מצועצעת מספיק, כמו כל

שאר התושבים בניופורט?

../images/Emo58.gif

חחחחחחחח לא זכור לי שאמרתי "אביעד אמר", אמרתי שבכללית כולם חשבו ככה (טוב נו בטח לא כולם,אבל הרוב...). אהבת את הסיפור עם הקומיקס ? אוחחח הוא היה כזה משעמם !!! וכל הדיכאון של סת' עד שהוא וסאמר חזרו, אוף זה היה מעצבן כבר, הם משכו את החזרה שלהם יותר מידיי. ולגבי אלכס ומריסה-נו ברור שתאהב את זה יא חרמן !!!
, אבל ברצינות, כאילו בלי הקטע שהן שניהן כוסיות וכאלה, אל תגיד לי שחשבת שהם באמת מתאימות ביחד כזוג ?

Angelus

New member
../images/Emo58.gif

אני חושב שלינדסי דיי נסחבה.. היא הייתה דיי מצחיקה בפרק הראשון שריאן פוצץ לה את הפנים
ובפרק של הכריסמיקה ריחמתי עליה, מאוד. מאוד. וגם בפרק ששודר אתמול.. אבל בנוגע לפרק שהם נפרדים, הרגשתי שזה באמת מה שצריך לקרות, לא יודע. זה פשוט לא היה מתאים.. לא שמריסה וריאן אח"כ מתאימים בסוף העונה, משום מה, אבל עדיין. ולא הרגשת שריאן הרגיש הקלה אחרי שהם נפרדו? (או שאני הרגשתי הקלה)

../images/Emo58.gif

אני מניחה שאנחנו פשוט נצתרך להסכים שאנחנו לא מסכימים. אני אישית הייתי ממש עצובה שהם נפרדו, וגם ראיין היה ממש מדוכא, והוא הדמות האהובה עליי בתוכנית. אז אני מניחה שזו הסיבה שהרגשתי ככה.

f10

New member
../images/Emo45.gif אכן לינדזי מעצבנת ביותר

ארץ השמש = מיכל

JoHnYmYsTeR

New member
לינדזי

פשוט יותר כיף וקליל לראות אותו עם לינזי מאשר עם מריסה

joeys pizza

New member
../images/Emo23.gifמריסה או סאמר?

סתם שאלה של את מי יותר אוהבים הפעם בלי קשר לריאן. ואיך לעזעזאל יש אנשים שאוהבים את לינדסי?

f10

New member
מריסה

וזה לא שהיה בינהן קרב צמוד ואני לא הולך להגיד ששתיהן חמודות או משהו. סאמר ממש מעצבנת.

למעלה