מריסה או לינדסי?.

ayala65

New member
טחחחחח חמודה ^^

אם זה מעודד אותך אני בוחרת בלינדזי . היא לא כזאתי מרגיזה וזה.. והיא ממש מתאימה לריאן

זה לא העניין

אני בעצמי בחרתי את מריסה. הקטע הוא שאני שונאת שרושמים "לינדזי תמותי" זה מעצבן אותי, תרשמו "אני לא יכול לסבול אותה", "היא מכוערת", "היא מעצבנת", מה שבא לכם, אבל למה לאחל לבן אדם למות ???? אבל תודה על התמיכה בכל מקרה

ayala65

New member
נאמ . היא דווקא דיי נחמדה..

לא כדאי שהיא תמות באמת..

מבחינתי (באופן אישי לפחות)

זה אותו דבר. אני בטוחה שזה ישמע לך (או לאחרים) טיפשי, אבל אני מרגישה שאם מישהו מרשה לעצמו לאחל למישהו דמיוני לגמרי למות, מה עוצר בעדו מלאחל למישהו אמיתי למות. גם אם אני מאוד מאוד שונאת דמות ( למשל די.ג'י שממש לא סבלתי אותו) בחיים אני לא אכתוב "הלוואי שתמות". אני יודעת שהיא לא איחלה לשחקנית למות, אבל זה פשוט נראה לי לא מכובד לכתוב דבר כזה... לא יודעת...זו דעתי לפחות.

f10

New member
עולם הדמיון והמציאות - שני עולמות

שונים לגמרי. אם מישהו מאחל לדמות דמיונית למות זה לא בהכרח אומר שהוא בעל פוטנציאל גבוה יותר לאחל לבנאדם (אמיתי) למות.

פרדי, די כבר !!

*לא מאמינה שאני נכנסת לויכוחים האלו* אמרתי שזו דעתי,ושזה לא שזה בהכרח נכון אבל זה לא מכובד. ולמה נראה לי שבכלל לא היית מתווכח איתי אם היו כותבים "מריסה תמותי"?

f10

New member
אם היו אומרים "מריסה תמותי"

לא הייתי אוהב את עצם זה שאמרו את זה (כי אני מת על מריסה), אבל לא הייתי חושב שזה עלול להוביל לכך שהיו מאחלים לבנאדם אמיתי למות. הייתי מבין שזה נוגע רק לדמות, ושלאף אחד אין כוונות זדון כלפי מישהו (אמיתי). ו"אסוציאציות" זאת באמת מילה שמזכירה את המילה "ציצי"
- אסוציאציות

אבל למה בכלל לכתוב דבר כזה ?

לא יודעת, זה פשוט רשע מידיי ולא משנה למי זה נאמר.

f10

New member
זאת רק דרך ביטוי, שמראה שלא

אוהבים את הדמות. זה הכל. איזה נשמה טובה חבויה בך

אבל לא צריך להגזים

אפשר להראות את השנאה העזה לדמות גם בתיאורים אחרים שלא כוללים איחולי מוות. וזה לא נשמה טובה- אני חושבת שצריך לעודד דו-שיח תרבותי ומכובד,ובאמת שלפעמים שיש רגשות שלילים עזים נגד מישהו קשה לרסן את עצמך, אבל יש בטויים שלדעתי לפחות, עוברים גבולות מסויימים. וזהו-כאן אני מסיימת את הויכוח!! התשתם אותי סופית

f10

New member
ההגזמה היא מכוונת ונועדה בשביל

להראות שלא אוהבים את הדמות. ואת סקסית שאת מזיעה.

למעלה