מריסה או לינדסי?.

Tinty

New member
אתה מדבר על האמוטיקון?

נראה לי שיש לך הסטוריה זוגית ארוכה עם פאקמן...

f10

New member
פאקמן משחק ענק!!!

אגב - מי שחשב עליו והמציא אותו היה יפני צעיר שהתבונן במגש הפיצה שלו, שהיהי חסר לו משולש. בהתחלה קראו למשחק puckman ואז כשהמשחק עשה עליה לארה"ב שינו לשם המוכר לכולם (כי puck מזכיר fuck). אז מסתבר שבכל זאת יש לי היסטוריה זוגית ארוכה עם פאקמן..

Tinty

New member
אגב

בדקו את השידור החוזר של "Family Guy" בyes+ בעוד כמה דקות. יש שם יציאה א-ד-י-ר-ה על הפאקמן!

אפשר גם להגזים

ולהראות את שנאתך העזה לדמות,בלי להשתמש במונחים כמו "מוות" ואתה סקסי שאתה אומר לי שאני סקסית

איימיס

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

f10

New member
אבל השימוש במילה מראה באופן מוחלט

וללא עוררין ששונאים את הדמות. ואת סקסית שאת אומרת לי שאני סקסי שאני אומר לך שאת סקסית *אמוטייקון של אישה/תפוזה סקסית*

טוב לא התכוונתי לעצבן אותך

ואני ממש לא התכוונתי שאני רוצה שהשחקנית תמות אין לי שום דבר נגדה אני בחיים לא יאחל מוות למישהו בגלל שאני לא אוהבת את הדמות שלו... אמרתי מוות ללינדסי כי ב'מת התכוונתי שאני רוצה שיהרגו את הדמות שלה...

../images/Emo26.gif

האמת היא שלא ממש עיצבנת אותי, באמת אני חושבת שזה לא במקום לאחל למישהו מוות וכאלה (אפילו שזו רק דמות טלויזיונית), אבל הויכוח בנושא הזה קצת יצא מכלל פרופורציה. אני בטוחה שלא התכוונת למשהו רע.

מוות ללינדזי! ../images/Emo3.gif

מוות מוות מוות מוות! XD היא קצת קוץ בתחת, והיא מעוותת באופן מוזר.

אני חושבת שאני אשרוד

בוהו
אני לא אוהבת אותה. יש לה פרצוף נעל. היא מעצבנת. היא לא יפה. היא דביקה מדיי, מתוקה מדיי, חמודה מדיי, ובא לי להקיא.

למעלה