מרירות בחצילים

פ א ז ל

New member
מרירות בחצילים ../images/Emo53.gif

ראיתי שיש הרבה שרשורי חצילים אני מאוד אוהבת חצילים ניסיתי חצאי חצילים אפויים בתנור אבל הייתה קצת מרירות בחציל אח"כ ניסיתי קוביות חצילים שהמלחתי והנחתי בשמש לייבוש אבל כנראה ששמתי יותר מדי מלח או שלא שטפתי טוב והם היו מלוחים מדי אני אשמח לטיפים לגבי איך להוציא את המרירות ללא פגיעה בטעם....
 

אפרז

New member
מטרת המלח

שזורים על החצילים, היא להגיר את הנוזלים המרים ולכן יש לשים את החצילים במסננת, בכדי שהנוזלים יופרשו הרחק מהחצילים.
 

litzuf

New member
לשים מלח על החצילים לפחות שעה , שעה וחצי לפני

 

פ א ז ל

New member
שאלות נוספות... ../images/Emo140.gif

כמה מלח לשים? לשטוף אח"כ? מנסיון, המלח לא נשטף לגמרי והחצילים לא היו מרים אלא מלוחים
 
למעלה