מרירות עם התהליך הזה...

מרירות עם התהליך הזה...

היי אני לפני כמה חודשים טובים פתחתי בתהליך והיום אני בשלבי סיום התקשרתי לתא מתנדבים אמרו לי הם עדיין לא קיבלו את התיק מהרופא וזה עלול לקחת כמה שבועות רציתי לדעת אם יש מצב שאני יתגייס בינאור אמרו לי שהכל מלא ואמרו לי תאריך הבא זה במרץ וזה הרבה זמן , מה אני יתגייס רק בגיל 19 , זה נשמע מגוחך אי אפשר לעשות איזה משהו ? תודה רבה :)

hillator

New member
תשובה

1. מי שמתגייס בינואר יודע על זה כבר כמה שבועות אם לא חודשים 2. עברת כבר מיונים לאיזה תפקיד או יחידה? כי אם כן אולי הם יכולים לדחוף לגיוס בינואר בברכה

לא עוד לא

קודם צריכים להגיד לי אם הרופא צריך עוד טפסים או שיזמינו אותי לועדה רפואית וכמה וועדות עשיתי חבל לכם על הזמן לפחות איזה 5 איזה צבא מפגר יש לנו ! אני מת להתגייס בינואר כמה נמאס לי להיות בבית ואף אחד לא יקבל אותי לעבודה עד מרץ נגיד..

hillator

New member
טוב תירגע

על מה בידיוק 5 ועדות?ומה בידיוק נאמר לך בועדה האחרונה? אם אתה לא רוצה לפרט כאן אתה מוזמן לשלוח לי במסר בברכה

מצטער

מצטער שאני ככה פשוט אני עצבני שאני רואה שכל החברים הקרובים שלי מתגייסים ורק אני עוד הרבה זמן.. ועדה אחרונה רק מסרתי לרופאה את הטפסים הכי עדכניים וזהו אמרה לי שאני כשיר להתנדבות..

hillator

New member
בגדול יש מקרים שלוקח להם יותר ועדות

ויש דברים כגון צליאק שהם מייד מאשרים כי זה ממש נפוץ

g a l4

New member
אם הגיוס הבא כבר מלא אין הרבה מה לעשות...

אני יכולה לומר לך שכמעט כל מתנדב חווה את מה שעובר עלייך, לי תהליך ההתנדבות לקח כשנה וחצי... מה שכן, תמשיך להציק להם, תתקשר, תברר ותשאל שוב ושוב כדי לזרז את התהליך כמה שיותר, שלא יווצר מצב שזה יגרר וגם לגיוס מרץ לא תספיק.. בהצלחה

MICHELSGIL

New member
מצבך נחשב טוב

אני אתגייס בגיל 20 ולמרות שאני כרגע בגיוס ינואר כנראה ידחו אותי למרץ והלוואי עלי שהייתי עובר רק 5 ועדות. אז קח את זה באיזי ותעבוד בקולנוע או במשהו בסיגנון יקבלו אותך עד מרץ וחוץ מזה זה תאריך ארוך ומיגע אבל אין מה לעשות המערכת גדולה ודפוקה וצריך להעזר בסבלנות. יום טוב

sm252

New member
אין כזה דבר גיוס מלא

משיחה בזמנו עם תא מתנדבים מי שמאושר הכל והכל בסדר מגייסים גם אם צריך לפצל את הטירונות לשני/שלשו בה"דים,בזה דווקא אין יותר מדי הגבלה. מ"כים בבסיסי הדרכה בצריפין אפשר למצוא למשך שבוע

למעלה