מרי לו-הסוף

מרי לו-הסוף../images/Emo7.gif

המחזמר האהוב והמצליח יורד בסביבות אפריל כך מדווח מעריב ואתר E אונליין.ואמיר ויעל חוזרים לעשות את ההצגות האחרונות!יש גם דיבורים להחזיר(אולי) את כל הקאסט המקורי להצגה האחרונה של המחזמר.אני כמובן מגיעה ב25 לחודש וכמובן שאגיע גם להצגה האחרונה

aMiRi GiRl

New member
אני לא מאמינה!!

"מאז ספטמבר האחרון, מיכל אמדורסקי תפסה את מקומה של יב"ז במחזמר. שבע הצגות לפני ירידת המופע, הודיעה אמדורסקי שהיא עוזבת. הנשואה הטרייה באה להציל את המצב"זה אומר, שבעצם באפריל ההצגה יורדת לגמריי?! אני לא מאמינה!!!מתי התאריכים באפריל?! אני חייבת לדעת את התאריכים של אפריל! אווף..!! הלוואי וזה לא יהיה ב13-15/4 אני ימות!!

RossandRachel

New member
זה כנראה נכון....

ב-אפריל זהו...ועד אז רק אמיר ויעל ישחקו.... קשהל האמין...אבל הרגע שלעולם לא חשבנו שיגיע- הגיע....

mor sh

New member
אני מאשר..

המידע נכון, 30 לאפריל. מרי לו אבל עדיין לא אמר את המילה האחרונה צפו להפתעות. אבל כן ב30 לאפריל הצגה אחרונה בהחלט של מרי לו בתאטרון הלאומי הבימה.

זה כל כך עצוב../images/Emo7.gif

אבל לשחקנים אני תמיד אשאר נאמנה ואני אלך לראות את ההצגות וההופעות שהם יעשו אני אוהבת אותם מאוד והם הפכו לחלק מאוד חשוב בחיים שלי והם כמו משפחה בשבילי ככה שמהשחקנים אני לא אפרד לעולם.וגם עכשיו יש התמכרות חדשה בהבימה "הלהקה" שיככבו בה אמירוש וקרן רון
ואני הולכת לחרוש אבל לחרוש על המחזמר הזה

mor sh

New member
קצת סקרנות לא תזיק לכם.../images/Emo13.gif

סתם, סתם. אני לא יכול להגיד כרגע אבל במתכונת הנוכחית מרי לו נגמר לחלוטין בתאטרון הבימה 30.04.06. כולם מוזמנים להפרד. בהצגה ישתתפו אמיר פיי גוטמן ויעל בר זוהר.

מורלוש

New member
אני חייבת כרטיסים לפניי שנגמרר!!

מי יכול לתת לי אתרר עםם המחירים והעללילה והמבצעיםם והכלל??

קצת עצוב לי לשמוע שמרי לו יורדת

אבל כל דבר טוב נגמר בסוף.חבל לי כי זאת הייתה הצגה יפה לא סתם ראיתי אותה פעמיים ומאוד נהנתי.חבל שהיא יורדת.מקווה שאוכל לבוא להצגת הפרידה כי ככל הנראה אני עוברת עבודה לממסגרת חדשה,רצינית ותובענית ולא יהיה לי הרבה זמן פנוי.אני כמובן אלך לראות מופעים והצגות אחרות שבהם משתתפים שחקני מרי לו ובייחוד אביטל שנוצר לי אתה סוג של קשר.ואולי נתארגן כולנו כפורום ונלך יחד להצגה האחרונה? ונודה לשחקנים על ארבע שנים נפלאות.

RossandRachel

New member
אני התקשרתי גם להבימה וגם להדרן

וזה 160 ש"ח... בכל מקרה קניתי כרטיסים להצגה האחרונה ואני הולכת עם עוד שלוש חברות- מעריצות נאמנות בהחלט של ההצגה... אולי אני אלך גם ל-27... אבל אני הולכת ביום שלישי לפ"ת... בבכל מקרה המום הצלחה לשחקנים בהמשך דרכם ומור, אני חושבת שזה יהיה ממש נחמד אם אחרי ההצגה האחרונה, השחקנים יגיעו לפורום לאירוח חביב כזה...

למעלה