מרי לו זו חרא הצגה!!!

s h e y g e t s

New member
מרי לו זו חרא הצגה!!!

כמה נמוך אפשר לרדת??? אם אתם רוצים לעשות ערב מחווה לשירי צביקה פיק לכו תעשו את זה ואל תעמידו פנים שזה "מחזמר"... לאיזה כמויות של מיסחור אפשר להגיע???? זה פשוט מטורף!!! ובכלל הטקס חרא, הרעיון טיפשי, השחקנים גרועים ברמות!!! לכל אלה שמעריצים את זה (ואני מניחה שיש פה הרבה כאלה) למה שלא תלכו לראות הצגות ששוות משהו- ויש כל כך הרבה הצגות כאלה!!! למה לבזבז את הכסף שלכם על זבל שכזה??? רק אם היו נותנים לי כרטיסים חינם להצגה הזאת אז הייתי אולכת! וגם אז זה היה רק בשביל לצחוק על הרבה הירודה של זה!!! ואם אתם מאלה שעכשיו יתחילו לכתוב תגובות בסגנון: "אם את שונאת את ההצגה אז למה את בכלל נכנסת לפורום הזה?" אז התשובה היא שאני פשוט לא מבינה איך אפשר לאהוב את זה. ונכנסתי כדי לומר לכם ולהבהיר לכם כמה שההצגה הזאת גרועה (לא שאני מאמינה שזה ישנה משהו בדעה שלכם כמובן...) אז כנראה שאני באמת לא יכנס יותר לפורום הזה שוב... בעצם אולי כן כדי לראות את התגובות שלכם... אבל אם מישהו רוצה לחלוק על דעתי ולהגיד לי למה זו כן הצגה טובה אז הוא מוזמן לשלוח לי מסר (אם הוא ישלח תגובה אני לא בטוחה שאני יראה את זה...) בקיצור זו דעתי... הצגה ח-ר-א חבל לי עליכם שאתה מבזמזים כסף ואנרגיות על ההצגה הזאת אבל אני מניחה שאתם פשוט נהנים מזה (בדרך מוזרה שאני לא מצליחה להבין...) נו.. מילא טוב.. ביי

סורי אבל את טועה../images/Emo70.gif../images/Emo163.gif

אולי ראיתי את ההצגה פעם אחת אבל ממש אהבתי אותה..איך שמשלבים את השירים עם סיפור אהבה ואיך בעצם מרי רוצה להיות כוכבת גדולה בארצות הברית ובסוף היא נהיה (סורי על המילה) זונה! וזו דרך לעביר לדור הצהיר יותר את השירים של פעם..מאז שראיתי את ההצגה אני מעריכה את צביקה פיק

aMiRi GiRl

New member
אני מסכימה

איתך במאה אחוז! מרי לו זו הצגה מדהימה שמעבירה מסרים בצורה משעשעת ויפה!! זו ההצגה הכי טובה שראיתי בעולם! ולגבי השחקנים..כל השחקנים שמה.. אחד אחד פשוט שחקנים מדהימים!!!

ששששששששששששש

תרגעי טוב!!!!!
אני פשוט לא מוכנה לעבור על זה בשתיקה!!!!!!! מי את בכלל שתכנסי לפורום של מרי לו ההצגה המדהימה הזו ותעיזי לכתוב כזה בולשיט!!!!!את לא תעיזי להגיד לנו את מי לאהוב וכמה כסף אנחנו מוציאים על כרטיסים,תשמרי בבקשה את הדעות שלך לעצמך ואל תתערבי לנו בחיים.ורואים שאת לא מבינה כלום מהחיים שלך:ההצגה הגיעה כבר כמעט ל400 הצגות שכולם היו מלאות עד אפס מקום,הופיעה כבר בכל מקום בארץ ואפילו בארצות הברית,וכפי שאת רואה יש למרי לו קהל מעריצים רב ואתר מדהים באינטרנט,וכל זה בזכות השחקנים המוכשרים והמקסימים בזה אחר זה (פשוט אחד אחד)העלילה המרגשת,והשירים המטריפים של האחד והיחיד צביקה פיק. כן כן תרצי או לא תרצי אלו הן העובדות שמוכיחות בדיוק את ההפך מי מה שאת מקשקשת.אז תעשי לי טובה ואם אין לך מה לעשות בחיים אל תתערבי בשלנו!!!!!!

aMiRi GiRl

New member
רעותי...

שיחקת אותה !! את כ"כ צודקת ! לא היה יכול להיות סיכום יותר טוב מזה! שיחקת אותה בובה !

M i R i L e

New member
../images/Emo6.gifחחח מתוקה../images/Emo23.gif

באמת אני לא מבינה מה את עושה פה
אבל בכיף, מי שבא-ברוך הבא!
כניראה שאת נהנת מהצגות יותר טעונות זה הכל.
האנשים שפה אוהבים את ההצגה הזו כי היא עושה להם FUN ומעלה חיוך על הפנים.
לא כל הצגה חייבת להיות עם מטענים רגשיים רבים, ואפשר פשוט לבוא לעשות חיים-לשיר לרקוד ולשמוח עם האנשים שמופיעים על הבמה.
כניראה שזה משהו שחדש לך..
לי בכל אופן זה חדש-ביקורת כמו שלך, כל אחד שיצא מההצגה הזו נהנה ואמר שהיא מוצלחת, בתופעה כמו שלך עוד לא נתקלתי.
ואין לי מה להגן על ההצגה הזו חחח העובדות מדברות בשם עצמן
, אך פשוט טרחתי לכתוב את דעתי בנושא.
הסיבה היחידה שאת מדברת כך היא שכניראהלא היית בהצגה, אז אני ממליצה לך בחום.
וגם אותי מלכתחילה לא משך ללכת למחזמר שמבוסס על שיריו של צביקי פיקי, אבל זה לגמרי אחרת ממה שמתארים, לטובה כמובן.
קיצר מסרתי את דעתי לאומה חחח
שיהיה יום נעים!
ואגב, כמו שכתבתי ל-א כותבים ביקורת בונה.
אז תלמדי להבא כיצד כותבים זאת.
מירי.

mary lou

New member
../images/Emo45.gif מירי צודקת, ו...נשמה...

סתם שתדעי... העובדה שאוהבים מרילו לא מונעת מאיתנו לראות גם הצגות אחרות למקרה שחשבת אחרת...

Mary Mindland

New member
תתרכזי בדברים שאת אוהבת

לא בדברים שאת שונאת - תודה. נו.. מילא טוב.. ביי !

למעלה