מרי פופינס או Wicked?

פיטפט

New member
מרי פופינס או Wicked?

בנובמבר אני נוסע ללונדון והחלטתי לנצל את ההזדמנות לראות קצת מחזות זמר ברמה
(לא שיש לי בעיה עם הרמה פה, "שלמה המלך ושלמי הסנדלר" המחודש זה המחזמר הטוב ביותר שראיתי) אני מוגבל לשני מחזות זמר. החלטתי שאני בטוח הולך לראות את We Will Rock You למרות שהביקורות עליו קצת שנויות במחלוקת(חלק אומרות שהוא מעולה, אחרות יורדות קשות עליו) - אבל אני מעריץ אדיר של קווין ולא תהיה לי עוד הזדמנות לראות את המחזמר. השאלה שלי היא מה לצרף לזה - לא מתחשק לי משהו כבד במיוחד ולכן צימצמתי פחות או יותר להתלבטות בין שני מחזות זמר, מרי פופינס ו Wicked. על איזה מהם אתם ממליצים לי ביחד עם We Will Rock You?

i d o b

New member
בעקרון הייתי אומר ויקד

אבל מרי פופינס נסגר בלונדון ממש חודש אחרי שאתה נוסע ונדמה לי שיהיה חבל לפספס אותו. מחזמר נהדר.

netmaster1

New member
וויקד

סתם כי אני אוהב ללכת עם הזרם אבל באמת שוויקד זה חובה

NorthenONE

New member
ראיתי את שניהם במנהטן

וויקד נורא יקר ו(לפחות במנהטן) קשה להשיג כרטיסים, ואני חושב שמרי פופינס לא נופל ממנו ברמה, אני מאוד נהנתי ממרי פופינס, ומכיוון שזה הולך לרדת בקרוב הייתי ממליץ לך ללכת עליו. חוצמזה, שניהם לא ממש מחזות זמר כבדים שניהם די קלילים ומצחיקים...

Cabaret

New member
וויקד זה סוחף

אבל מרי פופינס... סלחו לי, מדובר בקלאסיקה ברמה כ-ל כ-ך גבוהה, שוויקד לא מצליח ללקק לו אפילו את הרגליים. כמובן שאני מדבר על הסרט, את המחזמר לא ראיתי, אבל שמעתי שההפקה מרהיבה ומקסימה. וויקד בעיני פחות מעניין מ"מרי פופינס" למרות שזה גם אחד ממחזות הזמר הטובים שנעשו לאחרונה. ואם "וויקד" ממשיך, לפחות לשנתיים הקרובות, חבל שתפסיד את "מרי" (it's a holy holiday with marry...!)

i d o b

New member
דווקא ההצגה שונה קצת מהסרט

ההצגה היא סוג של שילוב בין הסרט של דיסני וסידרת הספרים של מרי פופינס. אבל לדעתי ההצגה אפילו טובה יותר...

Hippie Jeannie

New member
את ויקד ראיתי בדצמבר ואת מרי פופינס לפני שבוע

ותשובתי היא כזו: מצד אחד, וויקד מחזמר מרענן, מצחיק ועשוי מעולה מכל בחינה. הוא ערב של הנאה קלילה והוא נהדר. מצד שני, מרי פופינס הוא המחזמר היחיד שיצאתי ממנו פשוט מ-כ-ו-ש-פ-ת. אין מילה אחרת. וכל חברי הפורום יודעים שאני נעריצה שרופה של וויקד, ועם זאת מרי פופינס פשוט גרם לי לחייך במושב כמו דבילית ולצאת בתחושה שמישהו הטיל עליי כישוף. מדהים, מדהים, מדהים. גרם לי להבין מחדש למה אני כל-כך אוהבת את התחום הזה. ובנוסף, כמו שאמרו פה רבים - מרי פופינס נסגר ב-12 בינואר, לעומתו וויקד עלה לפני שנה בלבד והכרטיסים עדיין נמכרים בקצב מסחרר, מה שאומר שלא יורידו אותו בקרוב. עד כמה שוויקד אהוב עליי, הייתי ממליצה לך על מרי פופינס. ערב של קסם צרוף, והוא גם יורד בקרוב, ואה, גם הרבה יותר קל להשיג כרטיסים ובזול. אני באתי חמש דקות לפני תחילת ההצגה, הצגתי כרטיס תלמיד וקיבלתי כרטיס ב-25 פאונד ב-stalls, שזה המקומות הטובים והיקרים ביותר שנמכרים לרוב ב50-70 פאונד. וזהו

Hippie Jeannie

New member
הולכים לאיסתא

באים לאיסתא עם תמונת פספורט, נותנים להם חמישים ש"ח, מראים להם איזשהי הוכחה למקום הלימוד שלך, ותוך חמש דקות יוצאים עם כרטיס תלמיד. אם כדאי? תלוי לאן את נוסעת. בלונדון, שהיא עיר יקרה בטירוף, את מחזירה את ההשקעה תוך חמש דקות. במקום כמו תאילנד לא יודעת כמה זה ישתלם
אבל בכללי - כן, כדאי מאוד.

למעלה