מרי קייט בWeeds ועוד

SummerSpirit

New member
יש לה מבטא אמריקאי ממש כבד

אשלי לעומתה מדברת יותר ברור ופחות עם מבטאץ

Efrat K

New member
כן,אני גם שמתי לב

יש לה צורת דיבור מעצבנת מאוד,איטית כזאתי שגורמת לי להרדם. מה שמוזר בכל הקטע זה שפעם היא נשמעה ממש אחרת,הקול שלה נהיה יותר עמוק כזה.

SummerSpirit

New member
וגם קצת את הסרט The Wackness עם מרי-קייט

ודאי ראיתם כבר תמנות של מרי-קייט עם צמות בשיער ובגדים "היפים". אז, הנה הסיבה: "מרי-קייט אולסן הצטרפה לצוות השחקנים המוזר של סרט הקומדיה The Wackness העוסק בחייה של נערה שמסתבכת עם סמים והפסיכיאטר המכור שלה שמנהל איתה סדרה של פגישות ייעוציות שעליהן היא משלמת במריחואנה. מפה לשם היא מתאהבת בבת של הפסיכיאטר."

Efrat K

New member
אממ נראה לי את טועה

מרי קייט היא לא הדמות הראשית אלא ג'וש פק(מהסדרה דרייק וג'וש)שמסתבך בסמים והפסיכיאטר שלו שמנהל איתו סדרה של פגישות שעליו הוא משלם במריחואנה.מפה לשם הוא מתאהב בבת של הפסיכיטאר.

SummerSpirit

New member
לא אמרתי שמרי-קייט היא הדמות הראשית

וגם כשקראתי את התקציר לסרט הם השתמשו בלשון נקבה כדי לתאר את הדמות הראשית אז מן השם משם הסקתי שמדובר בנערה
.

0rin

New member
../images/Emo210.gifהיא מדהימה + תמונה מדהימה../images/Emo70.gif

ודווקא המבטא שלה בסדר גמור! אהבתי את טון דיבור שלה, אני לא רואה בזה שום בעיה או איזה משהו רע.. אני אוהבת את הדרך המשחק שלה. היא נראית נפלא, יפה. יש שם כימייה מטורפת בינה לבין האנטר (שד"א נראה ממש טוב
) והתמונה שצירפת נורא יפה ! אני מניחה שהתמונה דיי חדשה, יש לך עוד? ו..כמובן, תודה אפרת

Efrat K

New member
לא ידוע

אבל כנראה ב2008,בד"כ לוקח להם חצי שנה-שנה להביא את הסדרות מחו"ל. אני לא חושבת שזה כזה משנה כי בכל מקרה את כל הפרקים נוכל להוריד מהאינטרנט.

0rin

New member
../images/Emo210.gifשניהם../images/Emo99.gif

הוא חתיך
והיא יפה
ושניהם ביחד פשוט

Efrat K

New member
עוד תמונה של MK מהסדרה../images/Emo26.gif

היא ממש חמודה!
ממה שקראתי באינטרנט היא קוראת מספרים למשחק בינגו בתמונות האלה.

למעלה