מרי קייט ואשלי

מרי קייט ואשלי

היי קוראים לי שלי ואני בת דודה של התאומות עברתי לארץ בגיל שנתיים ואני מבקרת אותן כל שנה אני נוסעת עוד מעט אם מישהו רוצה חתימה או מידע או תמונה מיוחדת או להביא לי ראיון ואני ישאל אותן אם אתם לא רוצים אל תאמינו אבל תשאלו את מי שכבר קיבל חתימה

motib4

New member
ברוכה הבאה...

אולי זה נכון... בכל מקרה, הייתי רוצה חתימה.

../images/Emo127.gifלשלי../images/Emo65.gif

אם את באמת הדודנית שלהם או מה שהיה יש לי שאלה לשאול אותך איפה הם גרות?? ( עיר רחוב מספר בית)

MissPop

New member
המממ

לא הגזמתם קצת? לדעתי היא לא צריכה להביא לכם את הכתובת שלהן, זה דבר פרטי אם אתם לא יודעים מה זה, איך אתם תרגישו אם אנשים מבקשים מאנשים אחרים הוכחות ומפיצים את הכתובת שלכם באינטרנט?! אם (ולא עם) אותה אחת טוענת שהיא מכירה, אז מה איכפת לכם? שיבושם לה. ואם לא, אז תנו לה לחיות באשליות. זה לא כזה סיפור.

AM16

New member
למאיר

זאת לא שאלה טובה כי לא צריך להכיר אותן כדי לדעת את הכתובת אני יודע ואין לי שום קשר אליהן

ני לא יודעת עם לאמין או לא

אתם לא חושבים שהיינו יותר מודענים לזה שיש להם מישפחה בישראל
והם היו מגיעות לבקר

Summer Spirit

New member
כן יש להן קרובות משפחה בישראל!!

יש לי ידיד שאבא שלו הוא אח חורג של אבא של התאומות או משהו כזה אבל אני לא מאמינה לו במיוחד. בכל אופן, הוא אמר לי שהוא מתכתבת בפעם בכמה חודשים עם התאומות ויש לו אותן באייסיקיו שלו.

למוטי דחוף../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif

אתה מאמין לילדה שאומרת שהיא בת דודה של התאומות

motib4

New member
תראה...

אני מבקש לא לפתוח הודעות חדשות!!!! תשרשר תגובות! ולמה אתה כותב כל הודעה פעמיים או יותר? כתבת הרבה מאוד הודעות על ספרים ועכשיו על זה? תשרשר. תודה. האימייל שלי: [email protected]

היי שלי תקראי...

איך את בת דודה שלהן מאיזה צד? שתפגשי אותן תביאי לי בבקשה תמונה שלהן עם הקדשה בשבילי שיכתבו על התמונה "TO OSHRAT LOVE MARY-KATE AND ASHLEY" ותגידי להן שאני שרופה עליהן בדם ותשאלי אותן למה הן לא באות לארץ? תבקשי מהן שיבואו אני יודעת שזו קצת חוצפה מצידי אבל אני כל כך שרופה עליהן וכבר מתה לפגוש אותן תגידי להן שאושרת נעים מישראל שרופה עליהן מאוד ותתני להן את האימל שלי שהוא [email protected] ואם את יכולה להגיד לי מה האימל שלהן בבית? והאיי סי קיו? אני מתחננת אני חייבת לדבר איתן לפחות פעם אחת בחיים זה יעשה לי את החיים!!!

למעלה