מרי-קייט מדרדרת את אשלי.

מרי-קייט מדרדרת את אשלי.

גם כשהשתיים חלקו את תפקידה של מישל טאנר ב"צער גידול בנות", תמיד היית יכול להבחין בין אשלי למרי-קייט; הראשונה תמיד שיחקה באופן אמין יותר, השנייה עלובה. כך היה גם אחרי מותה של "צער גידול בנות" - אשלי הייתה התאומה המוכשרת ובעלת-האישיות, בעוד שמרי-קייט תמיד הייתה מגושמת וכבדה יותר, שכפתה את עצמה על אשלי ובכך מנעה ממנה מלפרוץ קדימה כשחקנית אמיתית. למרי קייט אין כריזמה. חוסר ההבעתיות, הקיפאון ומבט-הדג שלה, גורמים לך לתמוה מדוע הועמד יצור חסר-כישרון זה בפני המצלמה מלכתחילה. הדיקציה (הגייה) שלה לקויה, וקולה הצפצפני והחורקני לא רק שאינו נעים, הוא לעתים אף מרגיז ממש. לבסוף, מרי-קייט לא נראית טוב כמו אשלי. הגרדרובה של מרי-קייט משעממת וילדותית, השיער שלה יכל להיראות טוב יותר עם שמפו ומסרק, ובנוסף היא יכלה להשיל כמה קילוגרמים בכיף. לסיכום - אם מרי-קייט לא תעזוב את אשלי מייד, ותתן לה להמשיך בדרכה ולהתפתח כשחקנית, הרי שהתאומות תדרדרנה לרמת בינוניות מפחידה. מרי-קייט, לכי הבייתה!

ואגב, אני חושב שילדות בנות 12-14

הן היצורים האנושיים השטניים ביותר. למה אי אפשר להקפיא בנות בתקופה הזו - אני זוכר שכשאני הייתי בן 12 (לפני 6 שנים) כל הילדות המגעילות האלה, שבדיוק התחילו לקבל ציצי ומחזור, התחילו להתעלל בבנים שנשארו בלתי-מפותחים (כמוני). פאק, אני שונא ילדים.

Alexis14

New member
וול, זה מתורגם.../images/Emo113.gif

אני זוכרת שכשקראתי את זה לפני שנה בערך ממש התעצבנתי ואמרתי שזה לא נכון וזה, אבל עכשיו אני חושבת שחלק מזה נכון. אשלי באמת יותר כריזמטית וגם בפרקים של פול האוס שאני מצליחה לזהות מי משחקת את מישל אשלי תמיד יותר חמודה ואנרגטית, וזה היה מאד בולט ב'אתם מוזמנים' וב'הרפתקאות של מרי קייט ואשלי' כשמרי קייט הייתה די חסרת קורדינאציה ולא מתאימה בעוד אשלי השתלבה יפה. אבל היא לא לגמרי לא מוכשרת. אני חושבת שעכשיו גם מרי קייט וגם אשלי לגמרי בינוניות אבל ברמה זהה... ומבחינת המראה- דוקא אשלי קצת יותר צ'אבי ממרי קייט [לא שזה מפריע לי] והשיער של שתיהן מהמם, גם כשהוא לא זהה, ובקשר לבגדים- הסגנון של שתיהן מאד דומה אם לא זהה, במיוחד כשהן בפרימיירות או דברים כאלו שהן בדר"כ באות עם אותו בגד רק בצבע אחר, חלק תחתון אחר או שינויים קלים אחרים.

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

"מבט דג", חמודי שלי, מרי-קייט ואשלי הן תאומות זהות. יש כאלה שאומרים שהן לא, אבל תסתכל בעובדות- הן נראות אותו דבר לעומת תאומים לא זהים שלא נראים אותו דבר. יש כמה שימנים להבדיל בינהן כמו שלמרי-קייט יש נקודת חן בהירה על הלחי ולאשלי מעל השפה, הפרצוף של אשלי קצת יותר שמנמן ומבנה שפתיים שונה אבל בעיקרון, אם למרי-קייט יש "פרצוף דג" אז גם לאשלי יש. פייס איט. "השיער שלה יכל להיראות טוב יותר עם שמפו ומסרק" עכשיו זה ממש הצחיק אותי... נכון יש את המשפט "תמונה אחת שווה אלף מילים"? אז אני שמה שתיים. "להשיל כמה קילוגרמים". עוד תמונה תוכיח את דבריי. אז כמה מילים זה כבר..? 3,000..?

A d i d a

New member

שימנים=סימנים ועוד דבר אחרון, אתה אולי יכול לחשוב שאשלי יותר מוכשרת ממרי-קייט וזו הדעה שלך, אבל למה לרדת על מרי-קייט? הן אוהבות אחת את השנייה, הן מסתדרות מצויין ובלי מרי-קייט אשלי אפילו לא הייתה וההיפך.

A d i d a

New member

על איזה קילוגרמים בדיוק דיברת..?!

camila b

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo107.gif

תשמע, ילד
שתיהן מקובלות בחברה ונקודה
אף אחד לא טובה מהשניה
זהו
גמרתי

או שלא...

א.בלי מרי-קייט אשלי בכלל לא הייתה מתפרסמת. [אולי רק בגיל מאוחר יותר] ב.בלי מרי-קייט ה"קסם תאומות" לא היה עובד. ג.אני חושבת שמרי-קייט משחקת טוב מאוד כמעט כמו אשלי, על טעם ועל ריח אין מה להתווכח. ד.למרי-קייט א-י-ן פרצוף דג! ה. לא צריך לקלל. ו. היא חופפת ובטח שמסתרקת. ז. קילוגרמים מיותרים? תשיג שקפיים דחוף. ח.כמו שעדי אמרה, הן כמעט זהות
ט.א-ל תקרא למרי-קייט יצור, פשוט אל
אה, ואני מסכיטמה עם כל מה שעדי כתבה.

למעלה