מרכבות האלים - כנראה האחרון בארץ

gal86

New member
מרכבות האלים - כנראה האחרון בארץ

במזל טוב חברתי היקרה קנתה לי כנראה את העותק החדש האחרון בארץ של מרכבות האלים!!!!!! כבוד!!!! תנו לי שלושה ימים ואספר לכם מה כתוב שם!

gal86

New member
אז ככה

האמת עוד לפני שקראתי את הספר - הייתי סקרן לתהות מי הוא האל שאנחנו תמיד מתפללים לו- ואני , אחד שמתפלל. הספר קורא תיגר על עולם המדע המיושן בתפיסתו לכאורה ובגאולוגיה ובדתות שמנסות להסתיר את האמת שידוע למעטים. הספר לוקח מקרים נקודתיים , ארועים מפורטים מהתנ"ך ומנסה לנתח אותם שוב, רק הפעם לא בראייה עיוורת של "זה מה יש" אלא בראייה של אדם שחיי במאה 21 ויכול למצוא קווי דמיון בין התאורים בתנ"ך לבין אותם סיטואציות ספציפיות. עוד סברה שהנחתה אותי בתקופה האחרונה ומקבלת חיזוק בספר , התהייה מה היה קורה אם האסטרונאוטים שלנו היו פוגשים גזע נחות מאיתנו, מה הייתה מערכת היחסים ומה אותו גזע היה חושב על האסטרונאוטים שבאו מהשמיים-שהם אלים? הספר מרתק במלוא מובן המילה ונותן זווית הסתכלות מעניינת לגביי ההיסטוריה שלנו. מדהים לקרוא איזה ממצאים נמצאו עד היום ואיך ההסברים שנתנו המדענים ממש אנסו את הממצא על מנת להתאימו להשערתם. בכל מקרה, למרות שאני בחציו של הספר- חובה לכל חובבי ומתענייני הג'נר ! שבת שלום!

fire snake

New member
בסרט הזה כבר היינו

קצל קואטל פוגש את קורטס? חרוזי זכוכית תמורת פרוות? לחילופין - robert morning sky נעשה תלמידו של star warrior

hamamin

New member
רצית פעם דיוויד אייק ? [בעיברית צחה]

אפשרות להכיר אותו,קצת ,גם לקוראי עיברית שביננו. לא תרגום גוגוליסטי אלא ממש. ------ זה לא כולל אישור שלי לתוכן הנאמר,להסיר מראש וויכוח סרק.

levincor

New member
אוי אמנון היקר

בד"כ יוצא לך דברים טובים ומענינים...הפעם יצא לך משהו קצת "אחר"...טוב שאינך מתחייב לכל מה שכתוב או נאמר. נראה לי שהראיון כולו זה פרס נובל לקשקשת חסרת תכלית. מי אמר שאי אפשר למלא כמה דפים עם דיבורי סרק חסרי פשר???? מישהו שם זקוק דחוף לכמה תרופות מאזנות מוח כדי להמשיך ולתפקד . לא כל שטות שנכתבת באינטרנט באמת זכאית לתשומת לבנו . ולא חסרות שטויות כאלה כאלה גם אצלנו בפורום.... בכל מקרה תודה המאמין ושבת שלום, שבת מנוחה ושלוה מאוזנת.

hamamin

New member
אתה צודק מאיר,בזבוז זמן...

את האמת,לא ממש שמתי לב עד כמה זה הבלותי.....

gal86

New member
אני מאוד שאתם לא מכפישים את דעתי

כי אם כן, אז ישנה בעיה מאוד רצינית לפורום כולו. תקופה ארוכה אני מתבונן מהצד בפורום ושמתי לב לנפשות הפועלות- ושניכם המאמין וחברך ,פעילים נמרצות בפורום. אם מישהו ( כמוני ) מביע דעה לגביי תפיסה שונה שקראתי ודווקא מתיישבת לא רע עם הנתונים הקיימים היום לכולנו, אני מציע שנשקול מלים בתור פורום ליברלי ( שגם ככה דן בדברים שלא מתיישבים עם המציאות ) ולא יטנף את השיח בפורום במילים שטוטיות אודות שלילת רעיוני. המאמין, הרבה מדבריך אינם מתקבלים על דעתי ונתפסים בעיניי כלקוחים ממדע בדיוני- אך עם זאת אני ברוב הפעמים אני קורא את דבריך ומנסה להפתח גם לרעיונות שלא מתקבלים על הדעת, אז אני מבקש ממך- תשמרו עם פורום תרבותי וליברלי. שבת שלום.

hamamin

New member
חס וחלילה,איש, אריך פון דניקן

הוביל את המחקר היופולוגי העולמי למקום חדש לגמרי. הוא פתח את החשיבה והידע למיליוני אנשים והעמיק לחדור למשמעויות חדשות של ההסטוריה האנושית כולה. הטיל ספק ממשי באמונות קפואות ומאובנות,על הדתות והאלים ועל רצף ההסטוריה הקונבנציונלי והמקובל. ההסטוריה חבה לו חוב של כבוד למרות שלא חדר למחקר המדעי העכשוי,עד עתה, וזה כבר קשור לנידוי של היופולוגיה כולה על ידי כת המדע המפוחד. כל העניין היה---- שהראיון באתר קמלוט הוא אידיוטי וחסר משמעות ממשית, סתם רכילות על כוס קפה. והתגובה שלי ושל מאיר על הראיון הספציפי הזה,בלבד. אריך פון דניקן הוליך אותי לפני ארבעים שנה, למחקר העבמים, כמורה הראשון.

levincor

New member
כן .יש בעיה מאד רצינית בפורום

של אנשים שלא יודעים לקרוא הודעות ולשייכן למקומן. ואז הם פותחים פה מלוכלך ומתחילים עם מילים כמו יטנף וכאלה...כדי לבטא יותר ברור את עמדתם. רק שמאחרים הם דורשים גישה "פתוחה וליברלית". התגובה היתה בכלל למאמין ולא לך ! אתההכנסת את הפה המלוכלך לענין, דבר שהוא דוחה מיסודו. אפרופו מרכבות האלים....זאת בפירוש היסטוריה והא-ב של ענף היופולוגיה כך שאם היום קבלת עותק ואתה קורא אותו בפעם הראשונה ,היה עדיף אולי לשאול בפורום אם מישהו קרא כבר את הספר ומה דעתו לפני שאתה מחליט שגילית את אמריקה.

על איזה מציאות אתה מדבר ? ../images/Emo13.gif

יש את המציאות שכל אחד חי אותה. המאמין - מאמין בה'. החילוני מאמין אולי בה' אך מעדיף לא לשמור בשבת. אך ברוב המקרים, שניהם לא מתעסקים ביופולוגיה. אז ממתי יש המקובל על כולם? יש אנשים רבים בפורום, וכולם בעלי מקום להביע את עצמם. אם ישנה בעיה עם זה, אתה מוזמן כמובן תמיד לומר לי את זה באופן אישי, ולא לשכוח אני תמיד אשמח לקרוא את מה שיש לך. עם זאת, אני מבקש ממך (אתה כאדם שכבר זמן מתבונן מהצד) יודע עד כמה נושאי היופולוגיה הינם מורכבים, כך שאין טעם להחליט מי צריך להסכים לדעתך ומי לא, כולנו בעלי דעה ולכולנו האפשרות להביעה. חוץ מזה, נסה להבא להיות יותר מדויק, ההודעות אינן מיועדים לך..

gal86

New member
אז סליחה

מצטער, משום מה הבנתי אתכם לא נכון וחשבתי שזה מכוון לדבריי. שבוע טוב

levincor

New member
אז בבקשה תגדיר מה זה אצלך מציאות?

לי נראה שהמציאות רבת פנים ולכן ניתנת להרבה פרשנויות. מציאות אחת לאדם אחד שונה מאותה מציאות לאדם שני. הכלים שיש לאנשים לתפישת המציאות (נאמר חושים) אינם מסונכרנים בין כולם, להפך. מרוח הסינכרון גדול והא שנותן הבנה אחרת לכל אחד ואחד. לכן היא אינדוידואלית מאד.

למעלה