מרכבות המוות\חיים חפר

idanshaf2

New member
מרכבות המוות\חיים חפר

בשנת 2004 נהרגו 511 בני אדם בתאונות דרכים. באותה שנה היו מעורבים בתאונות דרכים 1627 נערים ונערות בגילאי עד גיל 18 מתוכם 20 נהרגו. בכל שנה מתים בישראל כ 500 בני אדם סתם.. סתם כי הם או אדם אחר מיהר, לא שם לב, דיבר בפלאפון, עבר באדום ועוד כל מיני סיבות שטותיות אחרות. עכשיו למה אני פונה אליכם? הלא לרובכם עוד אין רישיון ויהי רק עוד שנתיים. התשובה מתחלקת לשני חלקים: 1. חינוך, אם תלמדו כבר מעכשיו את הסכנות הכרוכות בנהיגה לא זהירה כשתגיעו לגיל של הוצאת רישיון לא תהיו אדישים לנושא. 2. השפעה, אתם מסוגלים להשפיע על הסובבים אותכם שיש להם רשיון: אחים, הורים, חברים וכו'. אל תתנו להם למות סתם או אפילו יותר גרוע, להרוג מישהו אחר סתם!!! כחלק ממאקבה המתמשך בתאונות הדרכים הוציאה תחנת גלגל"צ בשיתוף עם תחנת האם שלה גל"צ שיר מיוחד של חיים חפר, השיר נכתב לפני מספר שנים והולחן השנה על ידי שלומי שבן ופילוני ומבוצע על ידי מוקי. לצערי אני לא יכול להביא לכם את ההקלטה של השיר (זכויות יוצרים) אך את המילים אני יכול. מרכבות המוות/ חיים חפר תספור את החברה, כמעט כל המחזור הלך .ליאור נרדם על ההגה ועל האקליפטוס הגדול נמרח אהוד חזר מן הפאב אחרי שתי בירות ולא לקח את הסיבוב וצחי וטלי איתו, הוא לא יראה אותם שוב יובל טס לבאר שבע על 140 נסיעה באמת פראית ביקש סיגריה הפנה את הראש ונכנס לתוך משאית את ורד ורוני מצאו בתהום, בכביש בין דימונה לאילת ".. אבא שלו בכה על הקבר: "התחננתי שיסע לאט הג'ינג'י יצא מהתחנה של אחיו וחצה את הקו הלבן . הטרמפיסט שאיתו נפגע קשה, והוא עצמו לא יהיה חתן ? כל המכונית הפכה אדום מרסק המושב, ההגה הפגוש. מי עוד נשארו אודי ושאול, שאול יחלים כנראה ואודי על כסא גלגלים ורחלי רחלי היפה הזאת עם החיוך הזה הפנטסטי שברי זכוכית וצלקת על מצח ולא עוזר שום ניתוח פלסטי אלנית ואורי וג'ודי נשארו, ונשארנו אני ואתה . פעם כבר ניצלנו כשהסוברו שלנו סטתה אל תגיד לי עזוב! ואל תאמר לי מהנושא לרדת . ואני אומר לך אנחנו מתים מוות חנטריש ולא למען המולדת מוות של שויץ מול החוק שמופר תוך דהירה מוות ללא טעם, מוות אפסי בשניה אחת מהירה אז נשארנו אנחנו, תספור, חצי מחזור כבר איננו . ורק מרכבות המוות הארורות עדיין נושאות את שנינו לא יודע מה איתכם אבל בי השיר נגע.. אני ממליץ לכם לשים לב לגלגל"צ כי בטח ישמיעו אותו הרבה בתקופה הקרובה. בכל מקרה אני מצרף מספר קישורים לאתרים שונים שבהם יש מידע וסטטיסטיקות על תאונות דרכים. אתם מוזמנים להיכנס.. ובבקשה שימרו על עצמכם!!!

../images/Emo45.gif כן כן, אבל...

"... הלא לרובכם עוד אין רישיון ויהי רק עוד שנתיים"... שוב אתה שוכח את החניכים?!

idanshaf2

New member
חס ושלום אני לא שוכח

רשמתי לרובכם אין רשיון... השנתיים מתייחס לרוב החברים פה שהם לפי מיטב הבנתי בני 15-16.. כמובן שגם לחניכים יש הרבה מה לעשות בנושא.

assafein

New member
הצלחתי לשמוע את השיר...

שיר ממש כמו שעידן תיאר! שווה לכם לנסות לשמוע אותו...

למעלה