מרכבות\עגלות ומירוצים.

GrEeNwOmAn

New member
מרכבות\עגלות ומירוצים.../images/Emo175.gif../images/Emo72.gif

האם מרכבות\עגלות זו התעללות? למה. האם מירוצים זה התעללות? למה. מה אתם חושבים ע עניין זה בכלליות.?

GrEeNwOmAn

New member
אני חושבת.../images/Emo175.gif../images/Emo72.gif

האם מרכבות\עגלות זו התעללות? לא נראה לי. רק אם זה כבד ממש וזה מקצב מהיר. אבל נגיד הליכה וקל זה לא התעללות. אבל השוטים מעצבנים אותי. האם מירוצים זו התעללות? לדעתי כן, כי תחשבו כאילו אתם סוס, אתם סוחבים משקל רב על גבכם, ועוד מתג (עיפרון נגיד) בתוך הפה, מושכים לכם, תוקעים בכם דורנות, כל צעד שוט, ואתם צריכים לעשות גאלללופ, לדעתי כן. התעללות.

טוי בוי

New member
אני לא ממש רוצה להיכנס לעינין של

התעללות או לא כי ברור שהיה ריב! אני רק יגיד שיש אנשים שלא מבינים מהחיים שלהם ומתעללים בסוס שלהם! אני חושבת שסוס מרוצים רוב הסיכויים שהיה ממש בריא ומטופל ב-1000000% יותר טוב מסוסים אחרים! אני לא חושבת שזה התעללות ורוב האנשים הנורמלים לא יתעללו סתם בסוס שלהם בעיקר אחרי שקנו אותו בהרבה כסף והשקיעו בו!!! גם למוסג "התעללות" יש הרבה מאוד מובנים כל אחד יבין זו בדררך אחרת... יש מישהו שיראה סוס רזה ויגיד שמתעעלים בו! נגיד שזה היה סוס של עגלון אז תחשבו כך ממה האנשים האלו חיים?! אין להם כסף, אין להם בית נורמלי, אין להם אוכל ואין להם עבודה סבירה כל החיים שלהם סובבים סביב אותו סוס שהוא מקור הפרנסה שלהם!!! למה להם להתעלל בו?! הוא אחרי הכול מביא להם כסף! לא?!?! אז אין להם מספיק כסף כידי להחזיק אותו באורווה כמו הסוסים שלכם ואין להם כסף להאכיל אותו כמו שצריך! אבל הם לא מתעליים בו ברוב הפעמים הם לא מרעיבים אותו והם לא מעבידים אותו כל היום ולא מכים אותו תנסו שניה להיות במצבם.... ויש אנשים שיראו סוס שלא הברישו אותו או שהוא לא עומד באורווה מפוארת ויגדו שמתעללים בו! אניחושבת שצריך לחשוב פעמים לפני שאומרים או פונים למקומות כידי לעצור את בעליע הסוס ולחשו מה אם הסוס הזה רזה קצת כי אין לבעלים שלו כסף?! יש אנשים שמתעללים ויש שלא אני חושבת שהרוב לא מתעלל בסוס שלהם!

למעלה