מרכזייה אפשר בבקשה לקשר אותי

soulbird

New member
מרכזייה אפשר בבקשה לקשר אותי

עם היושב במרומים?? שלום אני מבינה שאתה עסוק בעיסוקך החשובים אבל יש לי רק שאלה אחת קטנה אם תואיל בבקשה לענות לי עד מתי??? עד מתי תיתן לבני אבלה להרוג את בנך (כולנו ילדך לא?). זהו לא אתריד אותך יותר להיום אני ביתך הנאמנה ציפור

soulbird

New member
טוב אני מבינה שזו חוצפה

לצפות ממך לתגובה? אולי בכל זאת? עבדך הנאמנה מחכה

gaia20

New member
עזבי, הוא עסוק מידי...

למשל, לפני 9 חודשים הוא היה עסוק בלקחת את אבא שלי.... הוא בטח עסוק בלקחת עוד כמה... שמעת על הפיגוע החדרה?? שם הוא לקח 4 אנשים.... ממש חוצפן, את לא חושבת? הוא ממש לא יכל להתאפק עד שהמסיבה של הילדה המתוקה תגמר!!! הוא היה חייב לקחת אותם דווקא באמצא!!! גאיה.

עננים.

New member
גאיה אומר לך זאת../images/Emo39.gif

גישתך התוקפנית וחסרת הפשרות נובעת מחוסר אמונה בעצמך, ועל כך נאמר: אם תלמדי לאהוב את עצמך תוכלי לתת אהבה לאחרים. מתוך רוב תגובותיך, אין לי ספק שהאירוע של מות אביך השאיר בך משקעים עמוקים של כאב שעדין מחלחלים בך ויוצרים חסם באמונה ובחיים. התן לך טיפ קטן מאהבה. הדבר הכי בטוח בחיים האלו הוא, "שיום אחד נמות" מכאן את יכולה לבנות לך כל תאוריה שאת רוצה על החיים, אך לעולם לא תוכלי לברוח מהעימות עם המוות אלה רק לקבלו כחלק מחייך. מחייך עננים

gaia20

New member
כמה דברים לי אליך...

דבר ראשון- יש לי אמונה בעצמי, עובדה שכל מה שאני רוצה אני מאמינה שאני יכולה להשיג עם טיפה כוח רצון. דבר שני- אני מאוד אוהבת את עצמי ומכאן חלק מהכוח שלי בעצמי, מהאהבה העצמית שלי באה האמונה שלי בעצמי.(כמה השתמשתי במילה "עצמי"...) ודבר שלישי ואחרון- אני מקבלת באהבה את המוות, אינני בורחת ממנו, למדתי בדרך הקשה שזה חלק מהחיים ואין מה לעשות בקשר לזה, אבל אפשר לעשות דברים עם הזמן שכן יש לך, כמו שאמרתי- לחיות. אני חושבת שכל האמונה ב"אלוהים" זה בזבוז זמן ענק, כי איאפשר לדעת מה יהיה מחר, אוטובוס יתפוצץ, מחבל יפתח ביריות- אי אפשר לדעת... אבל בגלל זה נפסיק לחיות? כמובן שלא ולכן אני חושבת שצריך לנצל את החיים עד תום. אם משהו חושב שלשבת ללמוד תורה, להתפלל כל היום, לדאוג למצוות שלא בצעתי היום, לוותר על תענוגות המין השני, לחיות בעוני מתמיד עם 15 ילדים, וכו וכו וכו, זה מה שנקרא לחיות אז שיבושם לו, אני לא אחכה לרגע שבו אצטרף לאבא שלי על מנת להבין מה עוד יכולתי לעשות בחיים שלי... אני רוצה לחיות כאן ועכשיו. תראה, אני מפרידה בין שתי שנאות שונות. אני שונאת שמתפלספים לידי על "אלוהים" ואני שונאת את דרך החיים של הדתיים. אני משתדלת להתרחק מהשניים כמה שאפשר. אין לי בעיה שמשהו יבחר בדרך הזאת, אבל שפשוט יתרחק ממני. מחייכת, גאיה.

גאיה נחמדה

אני חש מעט כעס ממך,וסלחי לי על שאמרתי זאת. את כותבת המון דברים יפים,ולדעתי את כפרח יפה שפורח אל השמיים ודרכך שלהאמין בעצמך זה הדרך האמיתית,וזה אכן נכון. להאמין בעצמנו לדעת לאהבו את עצמנו,לדעת להבין שיש מוות,לא חייבים לאהוב אותו. אך לדעת שהוא קיים וחלק מאתנו,מהחיים שלנו על פני האדמה. ולדעת גם שלא שווה לשנוא את הדתיים,חבל לבזבז את האנרגיה הזאת. כמו שלדעתי "אלוהים" לא רוצה שנלך בלבוש שחור.. לדעתי הוא רוצה שנהיה מאושרים,ואולי נמאס לו לעשות לנו ביבי סיטר
? אולי הוא החליט ללכת כי ראה שאנחנו רבים כל הזמן? ועושים מלחמות בשם הדת,והורגים כל כך המון מעצמנו. אולי הוא נתן לנו לבחור בחירה חופשית,אולי הוא רוצהלומר שאנחנו עושים את הניסים שלנו,ולא הוא.. אולי הלב שלנו זה הדבר הכי יפה שיש לנו.. הנס הכי גדול זה הלב שלנו.הדבר הכי יפה ומאור שאפשר לפתח.. ולמרות שחינכו אותנו (החברה שבה אנחנו חיים) שאסור לבכות,כי לבכות.. זה חולשה.. אבל לבכות זה גם מרפא חלק בתוכך זה חלק מהבראה שלך. אולי כדאי שנקשיב לעצמנו ולמעשים שלנו.. ונאמין לעצמנו.. יש כל כך המון מה להשיג... והשגנו מעט כל כך.. והדרך ארוכה.. וזה לא חשוב אם יש אלוהים או לא. מה שחשוב שנלמד לאהוב את עצמנו ואת אחינו.

gaia20

New member
צאקרת הלב..

שיהיה ברור, אני לא שונאת דתיים כאנשים, אני שונאת את דרך חייהם. אני לא אוהבת את הדרך שבה הם חושבים (כמובן בלי הכללות, תמיד יש יוצאי דופן), לפעמים הם עושים טעויות שמשפיעות על הסובבים הקרובים מאוד שלהם אתה צודק, אכן לא חשוב אם יש או אין "אלוהים" ואני לא מרבה לחשוב על "אלוהים" ולכן אני לא ממש מבזבזת על זה אנרגיה כי זה אכן בזבוז אנרגיה. גאיה.

עננים.

New member
מחייך../images/Emo39.gif

אמונתו של אדם בעצמו ברוכה היא ונחוצה ע"מ לספוג את טראומות האירועים הפוקדים אותנו שלא ברצוננו. אך אמונת האדם בעצמו אינה מספקת, כי אין לה מטרה או יעוד. גם אני אינני מחזיק באמונה באלוהים כיצור חיי, אך אני מאמין כי קיים כוח (ותקראי לכוח זה בכל שם שתבחרי) אשר מזמן לנו אירועים וחוויות. וזה ר קצה הקרחו, כחומר למחשבה הרבה יותר עמוקה ואישיית מחייך עננים

soulbird

New member
גאיה שלום

מקריאת ההודעות שלך אני מרגישה שאת נסערת . אני לא באה לשפוט אותך או לנתח לך את האישיות . אינני אשת מיקצוע ואני יודעת שזה מרגיז. הרבה פעמים שאנחנו רוצים משהו אנחנו פונים לבורא עולם ומוחנים לעשות איתו כל עיסקה על מנת לקבל את מה שאנו רוצים. אבל לצערי הוא לא עובד ככה איתו אי אפשר לעשות דילים. אינני בחורה מאמינה אין לי הסבר ללמה דברים קורים. הם קורים כי ככה! סתם חשבתי שהפורום הזה ניקרא שיחות עם אלוהים אז חשבתי שיש כאן קו ישיר לאדון אולם . אבל לא נראה לי שהוא נכנס לקרוא את הפורום (אולי עדיף לשים פתק בכותל???) יום נעים ציפור

עננים.

New member
ציפור בוקר טוב ../images/Emo39.gif

ציפור = ציפור שיר שאני מכיר? ותגובתי לכתבתך: יש מליון ואחד הסברים ללמה הדברים קורים, השאלה היא אם את פתוחה להאמין ולקבל את אחד הדרכים? יום קסום לך מחייך עננים

soulbird

New member
אני מאמינה שדברים

קורים כי הם קורים! תגיד לי למה הייתה השואה נווו בבקשה ואל תומר לי כדי להעניש את עם ישראל שלא האמין בהשם! כי יחד עם ה" חוטאים " מתו גם רבנים ואנשים דתיים. ולמה היה הפיגוע בדולפינריום ?? ילדים בני 16 !!! אתה מבין אין הסבירים ואין תשובות ז´א אין תשובה אוניברסלית אם אתה מאמין שהכל בידי הבורא יופי לך אני אישית לא יודעת. אין לי תשובות, ואני לא מתיימרת לדעת את התשובות.

עננים.

New member
בפתיח הספר לך על חוק הקארמה../images/Emo39.gif

חוק הקארמה אומר, מה שאנו עושים (התנהגות, מילים ומחשבות) זה מה שאנו מקבלים. מה שאנו שולחים ומשחררים ליקום, חוזר אלינו בחזרה. חוק הקארמה מתייחס אל הפעולה ואל תוצאת הפעולה, המגלמים את הצדק הקוסמי. משמעות המילה קארמה היא "פעולה" והקארמה היא גם כוח האצור בתוך הפעולות וגם התוצאות שמניבות פעולתנו. למה הכוונה במילה קארמה? הכוונה היא שלכל מה שאנו עושים בגופנו, אומרים במלותינו וחושבים בתודעתנו תהיה תוצאה מתאימה. כל פעולה אפילו הקטנה ביותר טעונה בתוצאותיה האפשריות, אל לנו להתעלם מפעולות שליליות משום שהן קטנות, יהיה הגץ (ניצוץ) קטן ככל שיהיה הוא עלול לשרוף בניין / יער שלם ובמגביל אל לנו להתעלם ממעשים טובים קטנים בחושבנו כי אין בהם תועלת. הקארמה אינה מתפוררת כמו דברים חיצוניים או יוצאת אי פעם מכלל פעולה, אי אפשר להרוס קארמה עם הזמן באש או במים, כוחה של הקארמה לעולם לא יימוג עד שתבשיל ותלמד את השיעור או השיעורים שהקארמה צריכה. כאשר השיעור נלמד, התיקון תוקן ניתן להמשיך הלאה ללא אותו משא הקארמתי, כאשר השיעור לא נלמד יופיע המשא הקארמתי בצורות שונות שוב ושוב כדי לאפשר לאדם (הנושא את המשא הקארמתי) הזדמנות ללמוד את השיעור ולאזן את אשר הוציא מאיזון. על פי רוב אנו שוכחים מה עשינו, ורק לאחר זמן רב מדביקות אותנו תוצאות מעשינו ובשלב זה אין אנו זוכרים את הקשר בינן לבין הסיבות. תוצאות מעשינו מושהות לעיתים קרובות אפילו לחיינו הבאים, איננו יכולים לזכור או לציין סיבה אחת בלבד לאירוע בחיינו, משום שכל אירוע עשוי להיות מורכב מתערובת מסובכת ביותר של קארמות רבות המבשילות יחד. לכן אנו נוטים להניח כי דברים קרו לנו במקרה, אך אין מקריות בחיינו, אנו במו ידנו יצרנו את הסיבות והאירועים, אך אנו צריכים להבין ולקבל כי האירועים הם תוצאה של הקארמה שלנו. קיימות דרכים מס´ לתשלום קארמתי, והם, האהבה, סליחה והחסד אשר ביחד מוחקים את החוב הקארמתי, אפשר לאהוב ולא לסלוח, אפשר לסלוח ולא לאהוב אך רצוי לאהוב ולסלוח. החסד הוא התחיבות לדרך חיים של אמת, של סליחה ואהבה ויושר. ההולך בדרך החסד יחווה את תוצאות שינוי המדיטטבי זה עוד בחייו הפיזיים. גם סבל וכאב הוא סוג של תשלום קארמתי אשר בא ללמד אותנו כי באותו אירוע אשר גרם לנו לסבל ולכאב חבוי חוב קארמתי שיש לשלם, במקרה זה במקום להגיב באימפולס של האגו, להשליך את הסבל והכאב אל האחר (גורם מזדמן) יש ללכת בדרך של ההבנה כי הכאב והסבל הוא חוב קארמתי שיש לשלמו ולקבלו באהבה ובסליחה, לא לנסות להבין מה הגורם לסבל ולכאב כי מקורו יכול להיות מחיינו הקודמים. הבנת חוק הקארמה מסייעת לאדם לשלוט בחייו ולהובילם. ישנם סוגים רבים של קארמה, (אישית, משפחתית, חברתית, ארצית, לאומית ושל היקום) אך כולם משולבות זו בזו במארג סבוך של תוצאות ונסיבות אשר מבקשות לקבל את שיעורן ולהמשיך לצמוח. זוכרים את ארבעת אמיתות של היקום (הכתבה) 1. הכל הוא אחד. 2. כולנו מחוברים אל האחד כל הזמן. 3. לכולנו יש סיבה כוונה ומטרה 4. אנו היוצרים את האחד במחשבתנו, ברגשותנו ובפועלנו. חוק הקארמה אומר לנו: מה שהנכם הו מה שהייתם, מה שתהיו זה מה שאתם עושים עכשיו, אם אתם רוצים לדעת על חייכם הקודמים הביטו במצבכם עכשיו, בהווה, אם אתם רוצים לדעת את חייכם בעתיד הביטו במעשיכם עכשיו, בהווה, כרגע. כאשר אדם מקבל את חוק הקארמה הוא מבין כי יש סיבה ותוצאה לכל אירוע בחייו, עם הבנה זו ניתן לעבוד, ולשם את החוב הקארמתי, לשפר את הקארמה שלנו וליצור חיים מאושרים יותר. שיהיה יום קסום מלא באהבה וסליחה ואמונה מחייך עננים

soulbird

New member
טוב נווו i should have known

אתה מאנשי הניו אייג´ קשת וים של אהבה בחזרה אלך my carma ran over my dogma
אוי פידו

soulbird

New member
זה מזכיר לי משהו על אפצ´י

ופרפרים משהו כאן מטעטש וקורה משהו לפרפרים בסין (אל תבקש ממני להסביר אני בעצמי לא הבנתי את התיאוריה הזו) זה קשור ל Action---Reaction

JPG

New member
אגב מוות..

זה לא כזה נורא.. זה יכול אפילו להיות כיף לא נורמאלי....... זה רק מצב שבו משנים צורה..זה הכל.. ואם כל אדם הוא האחראי למהלך חיו, האם יכול להיות שמי שמת, בעצם עמוק בתוכו ביקש למות? או לפחות להחליף צורה?

wu-wei

New member
יקירתי, זה לא הוא, זה אנחנו

(אם כי אנחנו זה הוא והוא זה אנחנו...) הוא נתן לנו את כל האפשרויות ואת מגרש המשחקים אנחנו בחרנו (במודע או שלא) מה לעשות עם זה; ברמת הפרט, אבל גם ברמת הכלל, כך שגם אם את ספציפית לא מביאה את זה, יש ממומנטום של אנשים שכן, והם, אנו-בני האדם- עןשים את זה לעצמנו (אחריות אישית, אך כאן זוהי אחריות קבוצתית). כך שאין לך מה לבוא אליו בטענות על חופש הבחירה והעשיה שהוא העניק לנו -בני האדם, ילדיו, החומר שמרכיב אותו- את יכולה לבוא בטענות רק לאחייך ואחיותייך בני האדם.... זו דעתי.

למעלה