הייתי מעוניינת לקבל מידע על מרכזי גמילה מסמים ואלכוהול לנוער בגיל 18.מצאתי אתרים בהם מוצגת רשימה של מרכזים אך לא מפורט מידע על המרכז עצמו... אשמח אם תוכלו לסייע לי.. תודה רבה
ארטור שלנו מיד יראה את הודעתך, ואין ספק כי יוכל לעזור לך. צרפתי קישור לאחד ממרכזי הגמילה שנותן מעט פרטים על הפעילות בו. האם תוכלי לפרט איזה מידע את מחפשת? נשמח לעזור. בקישורי הפורום (שורה עליונה בדף הפורום, תוכלי למצוא גם כן כתובות חיוניות וכתובות של מרכזים שונים. לרשותך וברוכה הבאה.
אני לא כל כך ממליץ על DETOX בתוך הרדמה....זה מיותר. יש רופאים שעוסים אותו תהליך עם הרגע ולא הרדמה. חשוב להאתים את הבן אדם להטיפול הנכון וזה תפקידי במרכזי: לפנות למקום הנכון www.trotzky.com הינה עוד קשר של מרכזים בארץ (יש גם בחו"ל) אבל תמיד כדי למסור קשרים עם הרשות למלחמה בסמים הישראלים. (בקשר) הם גם עוזרים כספיים. http://www.macom.org.il/drugadiction.asp עם את רוצה תתקשרי אלי לקבל יעוץ. גיל 18 זה לא נער לפי הגיל והוא יכול ללכת למקום לא טוב לו. בהצלחה
קודם כל - אני מודה לך מאוד על התגובה המהירה. הייתי רוצה לשאול על מרכז גמילה בשם "משמר לחיים" אם אתה מכיר.. לא הצלחתי למצוא אתר שלהם.. (כנראה לא קיים) הייתי רוצה לדעת לאילו גילאים ואוכלוסיות, ובעיקר על הגישה הטיפולית שם.. תודה רבה
ליפתא מג"ל זה מרכז גמילה מיוחד שעובד רק עם צעירים עד גיל 23-24 אבל לרוב הוא מתמחה בנוער. המרכז הוא היחיד בארץ (עד כמה שידוע לי) שמתמחה בנוער. זהו מרכז גמילה ממשלתי מה שאומר שהאנשים שעובדים בו הם אנשי מקצוע, יש בו רופא, אחות 24 שעות ביממה, המדריכים הם מכורים לשעבר(מכורים נקיים) שנקיים לפחות 10 שנים ועברו קורסים ובחינות בשביל להתקבל לשם, המקום מסודר ונקי (משהו שקשה למצוא ב מרכזים פרטיים) וכל היום יש בו פעילות בכדי שאנשים לא ישבו ללא מעש ויחשבו מחשבות רעות. המקום נימצא בליפתא (כפר ערבי נטוש ליד ירושלים, מקום מדהים ביופיו) כדי להיתקבל צריך לפנות לעובד סוציאלי בעיריה או לפנות לשם לבד. אני מקווה שלא נשמעתי כמו פרסומת
לא ניראה לי שיש להם אתר אבל אני יכולה להבטיח שהמקום הזה הוא מצוין היתי בהרבה מרכזי גמילה וזה המקום היחידי שבאמת עזר לי, אני יכולה למסור לך מידע על עוד מרכזים אבל מג"ל הוא הכי טוב לצעירים. דרך הגב אל תלך על Detox זה לא עובד וזה לא מרכז גמילה.