מרכזי יום,מועדונים,בשרשור

מני בר

New member
מה אף אחד לא מכיר מועדונים בתל אביב

אני משתדל לענות תמיד לשאלות הפורום..אז בבקשההה

אירילה

New member
מרכזי יום בתל אביב

היי מני , לי אישית אין ניסיון וגם לא מידע בנושא ,בכל זאת נברתי עבורך בנבכי האינטרנט ,ואני מצרף לך קישור של מרכזי יום לקשיש בתל אביב מתוך האתר של עיריית ת"א. לצערי לא אוכל לעזור לך בהמלצה ,אבל מקווה שקצת יכלתי לעזור לך. בהצלחה גרשון

אנימו

New member
צר לי . לא מכירה בת"א. אולי תברר

בעמותה? אתה עצמך המלצת פעם על איכילוב. אולי אני עושה מיש-מש מאיזו המלצה שלך??? ואולי תברר במרכז לאלצהיימר ברמת-גן?? הם מתמצאים. אם הכוונה למרכז יום לחולים אתה יכול להתייעץ עם מרים, מנהלת מעולה במרכז יום בנוה ימין בכפר סבא, טלפון: 09-7658357 והיא אולי מכירה מרכזים בת"א בתוקף עבודתה בתחום. מקווה שעזרתי במשהו.

מני בר

New member
יש באיכילוב

מועדון לדימנטיים בתוך המחלקה הגריאטרית ושמעתי המלצות עליו. בקרנו והוא לא מלהיב..

טיקו1

New member
מרכז יום מרגוליץ

ברח' הנרייטה סאלד (ליד בי"ח איכילוב) - מרכז יום מעולה

טיקו1

New member
מרכזי יום - מידע נוסף יעיל

העמותה החלה לשווק לאחרונה מעין דפי זהב למשפחות חולי אלצהיימר.זו חוברת בהפקה משותפת עם "דורות" ושמה: אלצהיימר- המדריך המלא לחולים ובני משפחותיהם. תמורת 25 שקלים (לחברי עמותה 20 ש"ח) תמצאו רשימת כל מרכזי היום לתשושי נפש בארץ (עם מספרי הטלפון והכתובת כמובן) ועוד מידע רב.

מני בר

New member
טיקו

ומה דעת העמותה על המחקים החדשים ששוללים את יעילות התרופות לאלצהיימר האם העמותה פרסמה עדכון בנידון?

מני בר

New member
מרגולין.

זה המועדון שדברתי עליו מה כתוב בחוברת אילו עוד מועדונים לדימנטיים קיימים בתל אביב,רמת גן?

טיקו1

New member
מתוך החוברת

גבעתיים -5711532 יפו - צהלון 6835163 תל השומר - גיל עד 5303435 רמת גן 7525705 ולמה שלא תקנה חוברת? לגבי התרופות ויעילותן חלוקות הדעות ומתפרסמים מידי פעם הדברים בעלונים.

מני בר

New member
תודה

אני אקנה בהזדמנות. כעת אני מסתפק באינפורמציה הנ"ל. ואדווח חינם לפורום רשמים

מני בר

New member
ולמה אתם לא מעדכנים

את תוצאות המחקר האחרון ששולל חד משמעית את יעילות התרופות (הכוונה לאריספט,אקסלון)

hava l

New member
מועדונים

ברחה לי ההודעה הקודמת מצטערת, יש מרכז יום מעולה בחולון אסתטי מאוד נעים נראה כמו בית מלון צוות מצויין ואיכפתי מנהלת אורנה טל.6509800

למעלה