מרכז העיר בשישי בערב מה יש לעשות שם אחרי 10
J jack is the best1 New member 18/11/03 #1 מרכז העיר בשישי בערב ../images/Emo66.gif מה יש לעשות שם אחרי 10
J jack is the best1 New member 20/11/03 #8 אז מישהו עוזר../images/Emo35.gif ../images/Emo66.gif ל מ ע ל ה
H HONKY TONK WOMAN New member 20/11/03 #9 מה ההתעקשות על מרכז העיר? אם אתה מחפש בידור טוב , לך לאזור התעשייה הישן !
J jack is the best1 New member 20/11/03 #10 מחפשת ../images/Emo66.gif אין התעקשות על מרכז העיר, פשוט אני גרה במערב וכבר נמאס ממנו. איזה הצעות יש לגבי אזור התעשייה הישן
מחפשת ../images/Emo66.gif אין התעקשות על מרכז העיר, פשוט אני גרה במערב וכבר נמאס ממנו. איזה הצעות יש לגבי אזור התעשייה הישן
H HONKY TONK WOMAN New member 21/11/03 #12 עונה : באולינג , קניון הזהב , סנוקר , אנדריי . פיספסתי משהו ? משהו שיכול להחשב אטרקציה ?
ש שובו של השנאי New member 19/11/03 #5 אם אין מה לעשות, תמיד אפשר להביא אותה בביקור ידידודתי לביבי / קאצה / אידיאה, בפעם העשרים ואחת מליון, שבע-מאות שלושים ושתיים. (ושלא יאשימו אותי בתעמולה או משהו...)
אם אין מה לעשות, תמיד אפשר להביא אותה בביקור ידידודתי לביבי / קאצה / אידיאה, בפעם העשרים ואחת מליון, שבע-מאות שלושים ושתיים. (ושלא יאשימו אותי בתעמולה או משהו...)