מרכז פוירשטיין

beezi

New member
../images/Emo63.gif"אל תקבלוני כמות שאני..."

דני שלום, הספר של פרופ' פויירשטיין על גישה פעילה- משנה לחינוך האדם עם פיגור תפקודי. מאת ראובן פויירשטיין יעקב ברנד ורפאל ש. פויירשטיין. הוצאה לאור: המרכז הבינלאומי לקדום כושר הלמידה המכון למחקר ע"ש הדסה-ויצו-קנדה עלות הספר (לפני שנה) כ- 100 ש"ח אפשר להזמין אותו טלפונית דרך המרכז שלהם, ולנסות לבקש אותו בסטימצקי, למרות שזה די קשה. יש לו עוד ספרים בנושא. beezi

shohamye

New member
מרכז פוירשטיין

האם מישהו יכול לתת לי את הכתובת והטלפון של מרכז פוירשטיין? הם לא מטפלים רק בילדים אוטיסטים, נכון? הם מטפלים גם בחריגויות אחרות? תודה.

beezi

New member
|מרכז פויירשטיין בירושלים

שלום היינו אצל פרופ' פויירשטיין עצמו, שהוא אישיות מדהימה ובאיבחונים אצל הצוות שלו. הם נמצאים בירושלים בטלפון: 02-5693337 מזכירתו שמה - רות בוסידן פקס. 02-5619815 המרכז נקרא - המרכז הבינלאומי לקידום כושר הלמידה (בתוך מרכז וארייטי) רח' נרקיס 47 ירושלים, קומה 3 המרכז מטפל בחריגויות שונות ובעיקר בילדים עם תסמונת דאון. יש שם קלינאיות תקשורת, מרפאות בעיסוק, פסיכולוגיות. כולם דתיים כמו פרופ' פרויירשטיין. הם מאמינים שכל הילדים יכולים להשתנות ובעיקר יכולת הלמידה שלהם יכולה להשתנות ובעזרת תורתו של פרופ' פויירשטיין והיא הלימוד המתווך .לפי תורתו, הלימוד המתווק יכול להעשות על ידי כל אחד שהוא הורה, מחנך, סבא/סבתא או משהו שקרוב לילד/ה ואשר בעזרתו ו"דרכו" הילד/ה לומדים ומשפרים מיומנויות שונות. הם אינם דוגלים להכניס את הילד או הילדה לגן רגיל ולא לגן תקשורתי בחינוך מיוחד מאחר וילדים נוטים לחקות ילדים אחרים וכך עלולים לחקות התנהגויות שליליות וכו', אלא - לתת לילד/ה חיזוקים בעזרת טיפולים נוספים מחוץ לשעות הגן. אנו ראינו ילדים בגילאים שונים שבאים לשם בקביעות מכל קצוות הארץ ומחו"ל לטיפולים. לתורתו יש קבלות וגם ספרים שאחד מהם הוא "אל תקבלני כמו שאני" / פרופ' פויירשטיין. בהצלחה!
beezi

למעלה