מרכז רסקו

א א

New member
מרכז רסקו

מישהו יודע איפה זה מרכז רסקו באילת, ואם זה קרוב לקניון? תודה.

פרפרון1

New member
נסה ליד מרכז רכטר או מרכז סנטר או

מרכז רזין, או מרכז אופיר, או מרכז עובדיה, או מרכז שמעייה, או מרכז עברונה, או מרכז עינת, אוף, נגמר לי האויר. נו אז הבנת איפה זה

א א

New member
נהיה יותר ספציפיים

האם כדאי לי כתייר לקחת חדר במוטל עברונה? (כאשר האינטרס שלי הוא לא להזדקק למוניות לקניון מול הים ולכיכר המרכזית)?

פרפרון1

New member
קודם כל וראשית דבר אני ספציפית

אם תיקח חדר במוטל עברונה (מאיפה הגעת לחור הזה) אז תהנה מקפה ועוגה אצל "עוגה צאגה" שחבל על הזמן. אחר כך תוכל לערוך קניות ב"הכל בשני שקל": סבון, דאודורנט, ניר טואלט. ואם תרצה מתנות לחברה שנשארו במרכז, תמיד תוכל להיכנס לחנות "הצעצועים של מוטי". יש שם אחלה דברים. ועכשיו שכבר צהרים, אפשר לעבור את הכביש ל"סופר" לקנות איזה עוף ריחני. אבל לפני שאתה עובר את הכביש באילת, יש פה נהגי מוניות נוסח איטליה, קפוץ לקומה השנייה בבית עברונה ועשה ביטוח חיים, לבחירתך מספר משרדים. אתה יכול גם לערוך כבר צוואה במשרד עורכי הדין הסמוך. ועכשיו שאתה ממש רעב, לך לאכול ב"שאוורמה" ממול. טוב ואחרי יום אם פגשת בחורה מדהימה וליבך נשבר, תוכל לעבור לצד השני ולחצות את הכביש היישר ל"רבנות". פתוח רק בבקרים, הדתיים לא עובדים בשעות החמות. ובלילה, כשנידודי השינה מציקים, תוכל לבלות ב"פאב השכונתי". ממש מתחת לאף. ובבוקר שוב להתעורר עם עיתון, כוס חלב ועוגיות טריות מ"עוגה צאגה". אז קניון מול הים אמרת. למה אתה צריך את זה.

א א

New member
nice....

אבל אנשים, אני באמת צריך לדעת.... זה קרוב לקניון?

פרפרון1

New member
לא

20 דקות הליכה בחום המתיש של אילת. וחמש דקות במונית עם מונה דופק בלי פקקים - זה עשרה שקלים. לך לאכסניית הנוער, צמוד לקלאב הוטל. יותר נוח, ומרחק יריקה מהים. צמוד לפאבים והמועדונים, והכי חשוב. אפשר לשתות כמה שרוצים- כי לא נוהגים.

פרפרון1

New member
שירות עד הבית

אכסניית הנוער - דרך הערבה 08/6370088 תשאל על ריקי. היא המנהלת בהצלחה

א א

New member
תודה :) ידוע לך על אכסנית הים האדום

? הם גם טוענים שהם צמודים לקלאב הוטל, זה נכון? (אכסניית הערבה יקרים רצח). תודה רבה רבה רבה

haddar

New member
מישהו יודע אם אכסנית הים האדום

באמת צמודה לקלאב הוטל?

למעלה