מרכז שבנדדה בחיפה

omer ok

New member
מרכז שבנדדה בחיפה

שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד יוגה, ויש לי כמה שאלות (מצטער, אני בטח פותח את השירשור הזה בפעם האלף...תודה מראש :) ) מרכז שיבננדה חיפה המקום הזה מומלץ להתחיל בו ללמוד יוגה? יש מקומות יותר מומלצים? אשמח לחוות דעת שוב פעם תודה, עומר

יוגי בר

New member
מתחילים יוגה

היי עומר אז ככה: 1. הזמן זה אחלה שהגעת לגיל שאתה רוצה להתחיל ללמוד יוגה. 2. מרכז שיבננדה מרכז שיבננדה ליוגה וודנטה הוא אכן אחד המקומות המומלצים למתחילים. זה מרכז רציני עם מורים מיומנים וקורסים מובנים למתחילים.1-2-3 יש כמובן גם מקומות אחרים. אבל זו ההעדפה שלי. 3. מה חשוב בכל מקרה, אל תתבייש לשאול כל הזמן שאלות. לא הבנת משהו שאל. אתה מרגיש שמהו לא מסתדר אל תהסס לברר למה זה קורה. ובאם יש לך בעיות אישיות או רפואיות( שלא יהיו- טפו טפו טפו) ספר על כך למורה/מורה שידע/תדע להנחות אותך להתקדם בשביל המתאים לך.(וזה בכל מקום שתגיע אליו 4. סבלנות אל תמהר לשום מקום והכל יסתדר לך יופי בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

omer ok

New member
נהדר :)

אז יש רק עוד שאלה אחת, הבנתי שהמפגשים למתחילים הם סידרה של 9 שיעורים שזה יוצא בערך חודשיים (לפי מה שהמרכז אמר לי). אחרי שאתה אובר את השלב הזה, איך ממשיכים? כלומר, כמה פעמים בשבוע מתרגלים? כמה פעמים בבית? תודה רבה לך

יוגי בר

New member
את כל השאלות

עומר אז ככה: את כל השאלות אל תתבייש לשאול את המורה שלך במרכז בגדול- אתה גומר קורס מס' 1 מתנסה ורצוי הרבה בתרגול תנוחות קורס 1 ועובר לקורס מס' 2 וכן הלאה קיצור הסיפור: אל תמהר. לך לאט תגיע בטוח. בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

מורה שאני מאד אוהבת בחיפה

דודי מלכא- שאדו יוגה יוגה מאד אינטנסיבית ולא קלה, ועם תוצאות מדהימות מורה מדהים, חם ואבהי עם ידע עצום ביוגה

omer ok

New member
אפשר טלפון \ כתובת?

תודה רבה, אבל לא מצאתי מידע של ממש על קורסים שהוא מעביר בחיפה

ניסית לרשום את השם שלו בגוגל?

אני לא יודעת את הטלפון שלו אבל אני יודעת שהוא מלמד פעם בחודש במרכז פראנה בת"א www.pranayoga.co.il אם לא תמצא אותו אולי תנסה לשאול אותם- הם בטוח יודעים

omer ok

New member
את זה ראיתי,

ברור שחיפשתי בגוגל, אבל ראיתי הוא מעביר רק שיעורים בת"א, ואני חיפשתי מורה בחיפה. תודה רבה

סטיוויה

New member
ואם כבר המלצות אז כדאי גם

להתרשם מפסי פייג שמלמדת בסטודיו שלה ברח' מוריה 40. מורה עם המון שנות נסיון וגישה נכונה,לדעתי,לתרגול.

omer ok

New member
תודה רבה

לכולכם, אני עכשיו מתחיל לבדוק כל מיני מקומות ולבדוק איפה הכי טוב לי. שבוע טוב לכולם!

sidoni

New member
דודי מלכה - הטלפון

איש מדהים, מורה נפלא טלפון 052-8446310

לוגי1234

New member
666

למעלה