מרכז שילוחים בלונדון -לישראלים שמוכרים באיביי אנגליה ואירופה

LondonUK

New member
מרכז שילוחים בלונדון -לישראלים שמוכרים באיביי אנגליה ואירופה

אנחנו מציעים שירות איחסון מוצרים ומשלוחים ממרכז השילוחים שלנו בלונדון לישראלים שמוכרים באיביי אנגליה ואירופה.
אחד הדברים שמעכב את קנית המוצרים של ישראלים זה משך זמן המשלוח מהארץ למדינות היעד בריטניה ומדינות האיחוד האירופאי.
אנחנו מציעים שרות משלוחים ומתחייבים למסירה בבריטניה 24-48 שעות ולמדינות האיחוד האירופאי 2-5 ימים.
אנחנו מציעים מחירי משלוח טובים הרבה יותר מאשר דואר ישראל ומשחררים אותכם מכל תהליך המשלוח ללקוחות- זאת האחריות שלנו.
נשמח עם תפנו אלינו לקבלת פרטים נוספים.

אורית810

New member
מה לגבי נושא המיסים?

אחת הבעיות בלשלוח סחורה במרוכז מישראל לאנגליה, היא נושא המיסים. יש לכם פתרון לזה? אי אפשר להצהיר על 50 קילו ויותר 20 דולר מן הסתם.....

LondonUK

New member
הצהרת ערך המשלוח חייבת להיות הגיונית.

אורית,
אם הבנתי נכון את השאלה שלך לגבי תשלום המיסים פה באנגליה אז התשובה היא כזאת.
כאשר את שולחת את המוצרים במרוכז באמצעות DHL או חברת שילוח בינלאומית אחרת שאת מנוייה בה את מצהירה על ערך החבילה ומציינת שבמידה ויש עליהם מיסים הם יחיבו את המנוי שלך.
לנו אין גישה לאמצעי התשלום שלך ואנחנו מאחסנים ודואגים לשילוח המוצרים לפי הוראות שלך לאחר שהם שוחררו במכס והגיעו אלינו.
כאשר את מוכרת באיביי את יכולה למקם את מיקום המוצר בלונדון דבר שאמור לשפר את אפשרויות המכירה ומהירות המשלוח והמסירה ללקוח שלך.
מקווה שעניתי.

Avalon11

New member
לגבי שינוי מיקום המוצר ל UK

שימו לב שהחל מלפני מספר חודשים, כל מוכר איביי שמיקום המוצרים שלו הוא באנגליה והוא מוכר ללקוחות באנגליה, *חייב* לפתוח תיק VAT או חברה בע"מ באנגליה. איביי ורשויות המס ב UK אוכפים את זה.

טלי5555

New member
נכון וגם אי אפשר לשחרר את הסחורה באנגליה ללא תיק עוסק שם.

alex155

New member
HMRC (רשות המסים האנגלית) הודיעו מספר פעמים בחודשים האחרונים

על אכיפה מאוד הדוקה על מה שקורה היום באיביי אמזון.
אני פתחתי לפני שנה מספר עוסק מורשה אנגלי, ויש לי רואה חשבון אנגלי שמדווח מעמ.
קחו בחשבון שזה "חותך" לכם ברווח כ-16-20 אחוז מההכנסה, ויש המון שחקנים שעדיין לא משלמים מעמ ולא עובדים מסודר ולכן השוק האירופאי באיביי אמזון מאוד מבעבע ועובר שינויים לא קטנים לאחרונה.
אמזון שעד כה "גררה רגליים" נאלצת לסגור חשבונות למוכרים שלא כותבים את מספר ה-VAT האנגלי שלהם באתר.
אני מציע לכל מי שסוחר כמקצוע להסדיר את העניין לפני שליחת מלאי בין אם לפותח השרשור ובין אם לאמזון FBA.
היום שליחה לאירופה ואנגליה ללא תיק VAT מקומי באנגליה אפשרית רק במשלוח מישראל תחת חסות הפטור (בדיוק כמו עניין ה-75$) אצלנו. שליחה כזאת מתאימה רק ללקוח הסופי ולא למלאי רב כי אםזה יתעכב במכס אין מי שישחרר לכם אותו ואז הלך המלאי ודמי השילוח. כמובן שהשיטה הזאת סובלת ממגרעות רבות כמו זמן הדיוור (במיוחד לגרמניה (מכס) ואיטליה (כאוס)).
ולגבי השירות שאתה מציע, אשמח אם תוכל לתת מחירים של השירות, למשל מאנגליה לאנגליה, לצרפת, גרמניה, ספרד ואיטליה.

אורית810

New member
אבל צריך VAT רק אם הסחורה מאוחסנת באנגליה, נכון?

אם אני שולחת מפה ללקוח הסופי, אין לי צורך בזה, נכון? אני שואלת אותך מבחינת אמזון , לא איביי

alex155

New member
צודקת

כשאת שולחת מישראל לאנגליה, או לכל מדינה באיחוד לצורך הדוגמה, יש פטור (לדעתי 22 אירו) שמעליו יש לשלם מסים.
עכשיו, כמובן שכמו ששולחים לישראל טובין בשווי יקר, מעל 75$, סיכוי התפיסה אינו גבוה כי המכס פשוט לא מצליח להשתלט על הכמויות, אז גם באירופה המצב לא שונה.
זאת, למעט גרמניה שנוקטת גישה מאוד אגרסיבית ושם אני לא אגזים אם אומר שכל חבילה שניה בערך נבדקת על ידי בן אנוש שבוחן את התכולה, ההצהרה וכד'.
לכן צדקה טלי שהצמדת חשבונית מאוד עוזרת כדי לזרז את השחרור.

אם יום אחד תרצי לאחסן סחורה ב-אנגליה, ולשלוח לשם סחורות, אז כמובן תצטרכי לפתוח VAT כדי שתוכלי לשלם מעמ בכניסה למדינה (תשומות), ואז לקזז אותו כנגד גבייתו מלקוחות (עסקאות).
דיווחים עושים ארבע פעמים בשנה ועלות הנהח"ש באנגליה יקרה באופן שערורייתי, סיפור של 350 פאונד לרבעון לרואה חשבון ממוצע.

LondonUK

New member
אלכס-תיארת בצורה מושלמת את המצב.

אין לי מה להוסיף על תיאור המצב כפי שרשויות המיסים בבריטניה ובמדינות האיחוד נוהגות היום ביחס לסוחרים במסחר אלקטרוני. (ובצדק לדעתי).
גם לגבי חישוב הרווחיות לסוחרים שפועלים במסגרת החוק אין לי מה להוסיף ולדעתי בעתיד הקרוב תורגש אכיפה נוקשה יותר כנגד איביי ואמזון והסוחרים בהם.
אשמח לתת לך מחירי משלוח באנגליה ולמדינות האיחוד אם תשלח לי מידות ומשקלים.
מוצר מסוים בעל משקל דומה יכול להשלח לפי מספר קטגוריות(תלוי בנפח המוצר) הוא יכול להשלח כדואר גדול (הזול ביותר) כחבילה קטנה או כחבילה גדולה.

למעלה