מרכז תחבורתי בפתח תקווה

oschlick

New member
חבל שלא השתמשו בסככות הישנות של התחנה המרכזית

שעם הרחבת הכביש הכביש הגיע עד אליהן. וכמובן שגם חבל שאחרי 6 שנים עדיין לא הסירו את השלט של דן מרציף 2 של הקווים הפנימיים בפ''ת שעברו לקווים ולחלקם שונה המספר

ש מים

New member
פרט, נמק והסבר.

אתה משאיר לדמיון שלנו לעבוד? בוחן את הדמיון שלנו?

ש מים

New member
יש כאן אנשים שמתעניינים גם מעבר לתמונות

ושלא שמעו על פתח-תקווה, לא כל שכן על הפרוייקטים שמתחוללים בה.

Iron53

New member
הבנתי אותך. מי שרוצה מוזמן להוסיף סקירה.

אני אוהב להסתובב, לצלם ולפרסם תמונות על פרוייקטים תשתיתיים מעניינים. עושה את זה בפורום כבר 5 שנים בארך. אך מאד לא אוהב לכתוב סיפורים על דברים שאפשר בכיף למצוא באינטרנת. זה תמיד היה מספיק. אם הנהלים החדשים של מנהל הפורום החדש הוא לעשות סקירות נרחבות בלבד, אצתרך, בצער, להפסיק לפרסם בפורום.

לא צריך לשבור את הכלים

אף אחד לא מכריח אותך לכתוב כלום ואין אף נוהל שנוגע לסקירות מהשטח. סה"כ הבן אדם ביקש כמה מילים על הפרויקט... לא רוצה לא צריך. האיום בעזיבה מיותר ותמוה. ומי זה מנהל הפורום ה...חדש?
כנראה שתפוז עשו לי פוטש מאחורי הגב...

Iron53

New member
לא שברתי שום כלים

פשוט הערה הגיעה מאיזה מישהו שאין לי מושג מי אבל מה - צבוע באדום.
ובמיוחד בהתחשב בלשון - נראה לי כמו איזה הוראה ברורה מעליו.

Iron53

New member
מעצם הגדרתו צובע כשמדובר בפורום

קשה מאד "לחוש" פה משהו.

oschlick

New member
למישהו יש מושג מה הולך לקרות במרכז הזה?

זה אחד הסודות השמורים במזרח התיכון. שמעתי איפשהו שאולי מעבירים את מסוף שניידר לשם

ש מים

New member
גם לתושבי פ"ת אין מושג!

עברתי שם - בבש במקרה - השבוע, עם חבר תושב פ"ת. שאלתי מה הולך להיות שם ולא היה לו מושג! סיפרתי לו שקראתי כאן בפורום שזה הולך להיות מסוף תחבורה חדש. הוא היה המום.
(וא"כ מאשימים אותי שאני מבקש קצת פירוט והסברים. אכן - אשמתי וחטאתי! איך יכולתי להיות גס רוח עד כדי כך!?
)

לא בעיה לדעת שמדובר במסוף תחבורה,הרי יש במקום

שלטים שמציינים זאת.
אבל אכן לא מפורסם מידע על אילו קווים ישתמשו במסוף הזה.
בעיקרון זה אמור להיות בעתיד מרכז תחבורתי שישלב בין הקו האדום לבין אוטובוסים מקומיים מזינים. ולכן הוא נקרא מתחם תחבורתי משולב.
קצת על הפרויקט הזה ניתן למצא באתר חברת רם הנדסה.

למעלה