מרכז תמונות

DANדן

New member
מרכז תמונות

מיכיוון שאנ ועוד המון אנשים מתים וצמאים לתמונות כל מי שיש לו תמונה של חייזרים ודגי אדם או כל דבר מדהים שישאיר אשים אם פה פעור שפשוט ירשום הודעה עם הסבר הגיוני(לא חייב)ואם אפשר אז קישור ויאללה חבר שחקו אותה

royassis

New member
אוקיי

http://www.urbandictionary.com/images.php?imageid=43441 לא ניראה לי שלאף אחד שאנחנו מכירים פה יש תמונה של חיזר....

Majestic12

New member
תמונות של חוצנים...

1. תמונות רבות של עבמי"ם (וגם כמה של חוצנים), תוכלו למצוא באתר המרכז לחקר עבמי"ם: WWW.UFOISRAEL.ORG 2. לגבי "דגי-אדם" ושאר תצלומים מוזרים מעין אלו, ישנם כל מיני אתרים ברשת שמציגים אותם, אך אין מקומם באתרים העוסקים בעבמי"ם (לפחות לא באתר רציני)

ירדן121

New member
לדגי אדם יש שני פירושים

ככה אניי שמעתי, אם אתה מתכוון לדג שהוא ראש של בנאדם וגוף של דג זה לא נכון זה פשוט זיוף שחיברו ביחד ראש של קוף וגוף של דג.. אבל מה שבאמת יש זה דג עם פשוט פנים של בנאדם עם אותו תווי פנים של בנאדם אין לי תמונות.. הלוואי כי גמאני הייתי מתה ליראות..

ירדן121

New member
למה היה את זה בחדשות ניראה לי מתייש

הוא זה אמיתיי. יש דבר כזהה..אבל לא חצי דג חצי אדם כזה דבר אין אבל דג שתווי הפנים שלו הם כמו של בני אדם דבר כזה יש..

Majestic12

New member
מה שמראים בחדשות...

1. מי אמר שמה שמראים בחדשות תמיד אמת ונכון - הם רוצים להראות גם סתם קוריוזים וגימיקים... 2. בתור מי שיש לו תואר בביולוגיה, אני יכול להרגיע אותך - אין כזה דבר, ולא מצאו דבר כזה...אם היו מוצאים, זה היה מככב בחדשות חודשים, ולא יום או יומיים. רק לדוגמא, כשמצאו את דג הסיליקנת, שחשבו שהוא נעלם לפני מליוני שנים, הייתה חגיגה תקשורתית בכל העולם... 3. מאחר ובעלי חיים רבים דומים במבנה הפנים לאדם - תמיד ניתן למצוא בעל-חיים שמזכיר תווים אנושיים. מדובר בדמיון בלבד, וכמובן שאין בכך שום דבר רציני - פרט לדמיון מסויים בין תווי הפנים של בעל החיים לבין תווי הפנים האנושיים... תמיד ישנן מוזרויות - ישנם כלבים המסוגלים לבטא מילים בדיבור; ישנם קופים שהצליחו לבטא מילים, והדוגמאות עוד רבות...

Majestic12

New member
הדג...

הדג שנחשב כנכחד לפני מליוני שנים, נמשה מת מהמים בשנות החמישים (ככל שזכור לי). הוא פוחלץ ואיבריו לא נשמרו. המגלים הואשמו בתחילה בזיוף, אך כעבור זמן קצר הוכחה אמיתות התגלית. רק בשנות התשעים, כמדומני, נמצאו וצולמו דגי סיליקנת חיים, במעמקי האוקיאנוס. זוהי רק הוכחה אחת לעובדה כי יצורים שנחשבו לנכחדים, עשויים להימצא שנית (והסיכוי בים גבוה יותר מאשר על היבשה). כמו כן, זוהי דוגמא להיסטרייה ההמונית המתעוררת עם מציאת מין שלא היה ידוע, או שנחשב לנכחד. (וכמובן, שהסטרייה זו לא מתרחשת עם מציאתם של כל מיני "אנשי דג", "מפלצות משונות", וכ"ד - המתפרסמים באינטרנט, בכל מיני אתרים שוליים).

חןחן3

New member
חיבים לדעת

http://go.battle.co.il?id=14344 אני מודה לכל מי שניכנס לאתר הזה האתר הכי מגניב בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה