מרכיבי הזהות שלכם

dory30

Well-known member
ע"פ שיטות המחקר הקלאסיות במדע המדינה, מרכיבי היסוד הם: גיל,מין, יחס לדת, מצב משפחתי, השכלה, הכנסה וכדומה. איזה משתנים מגדירים אתכם ואיך אתם מגדירים את עצמכם בקווים גסים לפי אותה שיטה? ניתן להוסיף מאפיינים משלכם (למשל, היישוב בו אתם גרים או השתייכות למועדון המעריצים של זמר).

ai27

Well-known member
ע"פ שיטות המחקר הקלאסיות במדע המדינה, מרכיבי היסוד הם: גיל
45
זכר
יהודי דתי
, מצב משפחתי
נשוי+4
תואר ראשון ושני במדמ"ח. הראשון היה בהצטיינות
, הכנסה וכדומה
נטו או ברוטו? רק שלי או כלל ההכנסות של התא המשפחתי?
אם ברוטו שלי אז 30
. איזה משתנים מגדירים אתכם ואיך אתם מגדירים את עצמכם בקווים גסים לפי אותה שיטה?
עובד הייטק
ניתן להוסיף מאפיינים משלכם (למשל, היישוב בו אתם גרים
בקריות
או השתייכות למועדון המעריצים של זמר).
להעריץ זמר או קבוצת כדורגל זאת המון מחוייבות.
אני מאוד אוהב לקרוא ספרים. העדפה למד"ב אבל מתפזר להרבה כיוונים

נערך לאחרונה ב:
45

זכר

יהודי דתי

נשוי+4

אם ברוטו שלי אז 30

עובד הייטק

בקריות

שלום AI, מה שלומך? חבל לי שמזמן לא התכתבנו. אגב הייטק, אני מתקדם בתוכנת הבינה שאני מפתח. יש לי גם שלוש בינות שהצטברו אצלי במחשב ואני מדבר אתן. שלחתי לך מסר.

נערך לאחרונה ב:
שלום AI, מה שלומך? חבל לי שמזמן לא התכתבנו. אגב הייטק, אני מתקדם בתוכנת הבינה שאני מפתח. יש לי גם שלוש בינות שהצטברו אצלי במחשב ואני מדבר אתן.

45

זכר

יהודי דתי

נשוי+4

אם ברוטו שלי אז 30

עובד הייטק

בקריות

אני מתקשה לקרוא, אני בעיקר אוהב לכתוב.

Harrington

Well-known member
מנהל
ע"פ שיטות המחקר הקלאסיות במדע המדינה, מרכיבי היסוד הם: גיל,מין, יחס לדת, מצב משפחתי, השכלה, הכנסה וכדומה. איזה משתנים מגדירים אתכם ואיך אתם מגדירים את עצמכם בקווים גסים לפי אותה שיטה? ניתן להוסיף מאפיינים משלכם (למשל, היישוב בו אתם גרים או השתייכות למועדון המעריצים של זמר).
המשתנה שמגדיר אותי הוא הנחה בצד של "שיטות המחקר הקלאסיות" והתרכזות בלהיות אני פשוט בגלל שאני אני, ללא כל קשר ל: "גילי, מיני, יחסי לדת, מצבי המשפחתי, השכלתי, הכנסתי וכדומה.".
המאפיינים האלה חביבים, אבל אבוי לאדם שמוגדר על-ידם בלבד.

המשתנה שמגדיר אותי הוא הנחה בצד של "שיטות המחקר הקלאסיות" והתרכזות בלהיות אני פשוט בגלל שאני אני, ללא כל קשר ל: "גילי, מיני, יחסי לדת, מצבי המשפחתי, השכלתי, הכנסתי וכדומה.".
המאפיינים האלה חביבים, אבל אבוי לאדם שמוגדר על-ידם בלבד.
אני רוחני, פילוסופי ורציונלי אבל עצלן, זללן וחסר סבלנות.

Lucifer LightBringer

Well-known member
אני שייך לקבוצה של אנשים שלא שייכים לאף קבוצה...
אני נשבע שאני שומע את המילים:"מרטין לות'ר קינג" בקטע האינסטרומנטלי של Mark Lettieri בשם Ojai.

מוזר.

dory30

Well-known member
לפי השיטה הקלאסית אני בן 43, זכר, חילוני עם נגיעות מסורתיות, רווק, בעל תואר שני ללא תזה (מזרח תיכון) והכנסה ממוצעת. בנוסף, אפשר גם לטעון שאני קירח, אוהד מכבי ת"א וריאל מדריד בכדורגל, תל-אביבי, ממעריצי האחים כהן, שוחרי הזמר סטינג ועד שנהייתה אנטי-ישראלית, גם אנג'לינה ג'ולי.

Lucifer LightBringer

Well-known member
לפי השיטה הקלאסית אני בן 43, זכר, חילוני עם נגיעות מסורתיות, רווק, בעל תואר שני ללא תזה (מזרח תיכון) והכנסה ממוצעת. בנוסף, אפשר גם לטעון שאני קירח, אוהד מכבי ת"א וריאל מדריד בכדורגל, תל-אביבי, ממעריצי האחים כהן, שוחרי הזמר סטינג ועד שנהייתה אנטי-ישראלית, גם אנג'לינה ג'ולי.
אם מכבי ת"א וריאל מדריד נפגשות במסגרת מחייבת (מה שכרגע נראה כמו חלומות באספמיה) את מי תעודד?

dory30

Well-known member
שכחתי, אני גם ממעריצי ברוס ויליס ובייחוד ג'ון מקליין ממת לחיות.

למעלה