"מרלין מונרו היתה אצלי אתמול בלילה" היי אנשיםםם.. חדשה כאן
א א ל ו נ ו ש י ת New member 6/10/05 #3 תודה.. זה משהו איך שכל היום השיר הזה מתנגן לי בראש =) (מרלין מונרו)
מ מכשפהקטנהזונה New member 7/10/05 #9 ברוכה ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo15.gif אני מיכלי , וזאת חיפושע .
E Extraordinary Girl 8 New member 7/10/05 #13 ברוכה הבאה.. אני טובי, בת 16.5 מירושלים.. מי את מאיפה בת כמה למה איך מדוע בלה בלה תהני.. אמ, הכינוי שלך לא עושה לי טוב
ברוכה הבאה.. אני טובי, בת 16.5 מירושלים.. מי את מאיפה בת כמה למה איך מדוע בלה בלה תהני.. אמ, הכינוי שלך לא עושה לי טוב
א א ל ו נ ו ש י ת New member 7/10/05 #16 חח תודהה...! אלונה. נייס טו מיט. בת 16 משוהם. חולה על שייגעצ.. למה לא עושה לך טוב?
E Extraordinary Girl 8 New member 7/10/05 #19 גם את משוהם ../images/Emo6.gif כל העולם ואשתו גרים שמה. אלונה - מזכיר לי מישו בשם אלון
א א ל ו נ ו ש י ת New member 7/10/05 #20 חחחח באמת? עד עכשיו רק שמעתי על מישהו אחד בתפוז שהוא גם גר פה. לא ידעי שיש מלא מפה בתפוז.. =)
א א ל ו נ ו ש י ת New member 7/10/05 #22 אממ.. אנלא זוכרת שמות.. אבל אם אני אראה אותו אני חושבת שאני אזהה..