מרמלד ואנשים הפורום! עזרה!!!

icy rain drop

New member
מרמלד ואנשים הפורום! עזרה!!!

אקסים, מה עושים אתם?? בדיוק בערב שאמרתי למישהו שאני מוכנה לנסות להיות אתו (אני צריכה זמן להתרגל לרעיון) האקס צץ לו משומקום ונזכר בקיומי! אני כמובן חטפתי ת´שוק של החיים... הייתי בהלם והמסכן לא הבין מה עובר עלי.. (טוב, אולי הוא קצת הבין) ואמרתי לו שאני לא רוצה לוותר על החופש שלי... ולא, אל תחשבו אפילו שאני מתכננת על האקס... יש לו חברה חדשה.. (ת´אמת? אני כבר נראית יותר טוב.) הוא היה אלי כל כך מגעיל (לא אומרת שאני לא הייתי רעה, כן? אבל אני לא הייתי כזאת בכוונה.), אני מצד אחד רק רוצה שיעזוב אותי בשקט.. ומצד שני, אני תמיד רוצה לשמוע מה יש לאנשים להגיד... ובמיוחד לו. והנה הוא שוב נזכר בי ושאל מה אתי ועם ההוא ואני שאלתי מה שם זוגתו והוא ענה ש"המצב לא משהו" (תנו לי רגע לשמוח לאיד
) ואני פה רועדת כמו שרק בגללו אי פעם רעדתי.. ....... ופה אתם נכנסיםםם (זה מהרעידות) לתמונה. עזרו לי בבקשה... הדמעות כל הזמן
.. ואני כבר לא ממש אוהבת אותו. אולי כן. (טוב צ´מעו, הוא פשוט סקסי.. יש לו את זה!) אבל בכל זאת אני מתגעגעת למה שהיה.. Help!

campari

New member
תחשבי: מה היתה אלכסיס עושה?../images/Emo47.gif

אם את באמת צריכה שנגיד לך מה לעשות אז מצבך לא משהו... אבל אם כבר שאלת, אז ככה: אם הוא סקס טוב תחזיקי אותו בשביל סקס, אבל רק בשביל סקס. עכשיו, או שדי מהר ייגמר לך ממנו, או שתצליחי להצית את הלהבה הישנה שכבתה ביניכם. עושה רושם ששניכם לא לגמרי בטוחים שמיציתם את זה, אחרת הוא לא היה מתקשר ואת לא היית מתרסקת מזה. יכול להיות שנפרדתם מהסיבות הלא נכונות? אם בא לך לתרגל קצת מזוכיזם למתקדמים את יכולה לחמם את היחסים ולראות מה יקרה. תקציבי לזה עד סוף פברואר, ככה שיהיה לך זמן להתאושש עד פסח אם זה יתפוצץ לך בפנים. אם את רוצה לחיות לרגע באופרת סבון תכיני כמה משפטים ממש רעים כדי להגיד לו בפעם הבאה שהוא מתקשר (משהו מעליב במיוחד, אבל שלא ייראה כאילו התאמצת), ואז תוכלי לנוח בשקט בידיעה שהוא אותך כבר לא יטריד. אז תוכלי להמשיך עם חייך. רק תזכרי, את כבר לא פרגית, ואולי לא יבוא עוד מישהו כזה מוצלח...

MARMELAD

New member
סקס עם האקס

יקירתי.. צר לי נורא, אבל האקסים המיתולוגים הם מושג שעוד לא הצלחתי ממש להבין מה עושים איתו. הוא מושלם, הוא חתיך, הוא זיון נהדר. לא היינו צריכים להירפד. אבל נפרדנו. ואני מניח שבכל פעם שיתחשק לו להתקשר סתם ככה אנחנו נתבלבל ונתרגש כמו שתי פרגיות במחסני מאמא עוף. אבל את יודעת מה? אחרי כמה זמן זה כבר לא כזה מרגש כשהוא מתקשר. ואחרי עוד כמה זמן את גם רואה אותו על הצג של הפלאפון המהבהב וממשיכה לראות טלויזיה. איך אומרים? "הזמן עושה את שלו?" זהו, שכן.

לירוי25

New member
אני דווקא לא בעד!

בכדי להיות ביצ´ית סטייל אלקסיס או לפחות סמדר מ"לחיי האהבה" צריך אופי. או שיש לך או שאין לך! אי אפשר לנסות להיות ואי אפשר להעמיד פנים! תגיד שתכנסי איתו למיטה כי הוא זיון טוב - ואז מה? לא יעלו אצלך הזכרונות הישנים? לא תתאהבי בו מחדש? קשה לי להאמין. אם את באמת טיפוס של "דפוק וזרוק" אז סבבה, אבל אם לא? תברחי ממנו כמו מאש!

icy rain drop

New member
הא.??? אני לא מבינה???

איך אני בדיוק יכולה להחזיק אותו אם יש לו מישהי? להצית את הלהבה???? איך עושים כזה דבר? ניסיתי כל כך הרבה. לומר לו דברים רעים.. אני לא מסוגלת ולא בטוחה שאני רוצה.... אני פשוט לא יודעת מה לעשות.

המרחפת

New member
דברים מוזרים

מכירים את הגוש ברון, כמה דקות לפני שכבר לא מצליחים להשתלט על הדמעות? הוא כבר כמה ימים שוכן קבע בגרוני. מכירים את המצב שאקסים מהעבר צצים פתאום? היום צץ אחד. הוא לא עבר כל כך רחוק, אבל רחוק מספיק כדי שתהיה לי פרספקטיבה אחרת על העניין. הופיע פתאום באייסיקיו, התחיל לדבר כאילו לא היו דברים מעולם. לא היה סיפור מכוער ולא שאר מעשיות. סיפור שדעך, אז הופסק. האמת? היה לי ממש נחמד לדבר איתו שוב. הוא שאל אם יש חדש אמרתי שכן שאל אם גבהתי זה באמת הצחיק אותי ולאחר כמה היסוסים, שאל אם עשיתי את זה כבר. הייתה לי הרגשה מוזרה בפנים, שאני יודעת למה הוא בחר לדבר איתי פתאום. אבל היא כבר עברה

הם תמיד צצים משום מקום

ובמיוחד באיי סי קיו (קללה הדבר הזה) הרי ברור שיותר פשוט לשלוח הודעה מאשר להרים טלפון. זה קרה לי לפני לא הרבה זמן עם איזה אקס מהעבר הוא פתאום נזכר בי (באמת נורא נחמד) אבל למרות הכל היה נחמד לדבר איתו. וגם האקס האחרון נזכר בי פתאום לפני כמה ימים ושלח לי הודעה במסנג´ר אבל הוא יכול להחנק לפני שאני אדבר איתו

icy rain drop

New member
אנשים בעלי אקסים בפרט ובעלי נסיון ב

כלל.. עזרו לי... .. אני לא יודעת מה לעשות. חסרת אונים.

skeep

New member
לצערי, מניסיון, המצב שלך קשה וחמור

אני כל כך אוהב אותו, שאני לא יודע מה לעשות. הבעיה היא שהוא עוד מתקשר מדי פעם בפעם, ואפילו נפגשים פעם ב 4 חודשים. אנחנו מדברים על הכל חוץ מעל עצמנו ומה שקורה איתנו. המקרה שלי אבוד, כבר יותר משנה וחצי מאז שזה הסתיים ואני עדיין מתרגש כשאני מדבר עליו. לא יודע מה יהיה......אין לי מושג איך מתגברים. אולי מחפשים קשר חדש. שיהיה אחלה לכם. סקיפ.

אני אצטט את שמוליק טיאר

ואומר שאם רוצים להתגבר על מישהו אתה חייב להפסיק לדבר איתו בטלפון, לפחות לתקופה מסויימת. על להפגש בכלל אין מה לדבר. כמה שזה קשה, זאת הדרך היחידה. ועכשיו אני אפסיק את הציטוט המטומטם. מהניסיון שלי, זה לא עוזר. לא משנה שלא דיברנו חצי שנה (עד שלאחרונה הוא נזכר בי) ולא ראיתי אותו כבר כמעט שנה, ברגע שאנחנו מדברים- אני הבן אדם הכי מאושר בעולם. ועד כמה שזה נשמע מוזר, זה כבר לא בשליטתי כל הקטע הזה, זה הפך למן אובססיה כזאת (עד כמה עצוב שזה נשמע). ~אמילי~ (ואייסי אני חושבת שאת יודעת על מי אני מדברת...)

icy rain drop

New member
וזהו? זה פשוט נשאר ולא מחלים?

ממשיך לדמם? ומה כשכבר לא יהיה לי דם....?

לירוי25

New member
מה הבעיה? תתאבדי!

סתם...קצת הומור שחור.. אין נוסחה קבועה או תרשים זרימה של מה לעשות ואיך. הכל עניין של רצון - ברגע שתחליטי שדי נמאס מנתקים קשר זה יקרה, שום דבר לא בא מעצמו.

icy rain drop

New member
אבל זה קשה כשהוא אומר כל הזמן ש...

הוא רוצה שנהיה ידידים ושאני חשובה לו ועוד כלמיני .... אני מתגעגעת.....

לירוי25

New member
רוצה שיפסיק לכאוב? תחתכי ועכשיו!

את צריכה לתת לעצמך זמן להחלים לפני שאת הופכת לידידה שלו.

MARMELAD

New member
זה הקטע

שזה מצב שאי אפשר לנצח בו... צריך רק להשלים עם זה שתמיד יהיה מישהו שיצליח לסחוט מאיתנו הכל.. ולנסות לשכוח

למעלה