מרמלד יקירי

בעז פ

New member
מרמלד יקירי ../images/Emo24.gif

אני יודע שאנחנו אמורים לדבר ממש ברגעים אלו בטלפון, אבל בעקבות הרצח של ששת החיילים אמש החלטנו כאן ברדיו להוריד פרופיל, ואני יושב לי באולפן ומשדר שירים יפים ברצף.
יוצא שבזמן האחרון, כל יום אני פותח את התוכנית בהתיחסות לאיזה פיגוע או רצח, אומר כמה מילים אישיות (תנחומים והחלמה מהירה-אני יודע שזה נשמע כבר כמו קלישאה, אבל זה בא מהלב), ואחר כך ממשיך בתוכנית כרגיל, ולהזכירך זוהי תכנית בידור. ועד כמה אפשר להיות שנון ומצחיק אחרי זה
אז היום לא יכולתי יותר, ואני משדר מוזיקה(בשניות אלו ממש, אילת מאזינה לא. אמדורסקי)בלבד, בלי צחוקים. בשאיפה למחר הרבה יותר מצחיק! אחלה פורום יש לכם כאן. אומנם אני לא כתבן גדול (סכסוך ארוך שנים עם מקלדות באשר הן) אבל אני מקפיד לקרוא אתכם בקביעות

MARMELAD

New member
בועזיקו.............

תמיד אנחנו יכולים לדבר בטלפון בהזדמנות אחרת... שמח לראות שאתה פה - ורק טוב גיא

בעז פ

New member
אני יודע אבל......

האמת היא שסתם רציתי לשפוך את הלב, אני אדבר איתך אחרי התכנית.

MARMELAD

New member
אתה רוצה לשפוך את ה../images/Emo23.gif? שפוך

גם לי יש מה לספר לך: למשל, שמשהו השתבש לי במחשב..... וההודעות שלי נכתבות בפורום אחד ויוצאות בפורום אחר....... ככה שאני באמת מקווה שההודעה הזאת תופיע איפהשהוא

בעז פ

New member
O.K ......

אתה יודע שבדרך כלל אני לא יכול לכתוב במהלך התכנית, אבל היום בגלל שזה רק מוסיקה, אני כמו פקיד : פקיד רדיו
אני מוכן לחשוף לך כאן סקופ בשידור חי
הדבר היחיד שמחזיק אותי כאן כל יום בשעתיים של שידור (כמובן חוץ מהמליונים שהרדיו משלם לי) זה שבערוץ האופנה שמרצד לי כאן באולפן מול העניים, בשעות השידור שלי מוצף בתצוגות גברים. ההנאות הקטנות של החיים, אתה יודע....

MARMELAD

New member
דרך אגב

החולצה שלך מזעזעת מהרגיל (ואיזה נוסטלגיה לי לשמוע פרסומות למאי תאי)

בעז פ

New member
די, אתה סתם מחמיא......../images/Emo99.gif

זו החולצה שאני תמיד לובש (חוץ מדצמבר וינואר כשממש קר),לא יכול להיות שראית אותי באחרת, מעולם!!!!!(בהמשך לדיון שהיה לכם פה לא מזמן על סטראוטיפים הומואים, אתה יכול להעיד שאני ההומו שמתלבש הכי מזעזע בעולם, ואני גאה בזה) חוץ מזה, השיר הבא מוקדש לך
(יוריתמיקס)

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי

מספר הערות: 1. הקול שלך ברדיו משום מה נשמע הרבה יותר סקסי מאשר במציאות או בטלפון (מה שאומר שמעכשיו הקשר שלנו יהיה דרך האינטרנט בלבד) 2. אתה באמת ההומו עם החוש אופנתי הכי מזעזע שפגשתי (אבל כל אחד חייב איזה חסרון) 3. השיר נורא יפה... וזה ממש כיף שמקדישים לי שיר - ועוד ברדיו... 4. התגעגעתי.... ולראות אותך במחשב רק מגעגע אותי יותר

למעלה