מרנג בטעמים - מצאתי פתרון!! זוכרים ששאלתי?
זו היתה השאלה שלי.
התשובה הכי פשוטה שאפשר....
לפני ההוספה לקצף, הוספתי לסוכר אבקת ג'לי (תות במקרה שלי, אפשר עם כל טעם אחר, כף אחת של אבקה על כל חלבון ביצה אחד)
למרבה ההפתעה הקצף לא יצא אדמדם, אז הוספתי צבע מאכל ג'ל.
אבל הטעם של התות בהחלט מורגש.
אני ממליצה לנסות.
זו היתה השאלה שלי.
התשובה הכי פשוטה שאפשר....
לפני ההוספה לקצף, הוספתי לסוכר אבקת ג'לי (תות במקרה שלי, אפשר עם כל טעם אחר, כף אחת של אבקה על כל חלבון ביצה אחד)
למרבה ההפתעה הקצף לא יצא אדמדם, אז הוספתי צבע מאכל ג'ל.
אבל הטעם של התות בהחלט מורגש.
אני ממליצה לנסות.