מרנג בטעמים - מצאתי פתרון!! זוכרים ששאלתי?

adi4adi

New member
מרנג בטעמים - מצאתי פתרון!! זוכרים ששאלתי?

זו היתה השאלה שלי.

התשובה הכי פשוטה שאפשר....

לפני ההוספה לקצף, הוספתי לסוכר אבקת ג'לי (תות במקרה שלי, אפשר עם כל טעם אחר, כף אחת של אבקה על כל חלבון ביצה אחד)

למרבה ההפתעה הקצף לא יצא אדמדם, אז הוספתי צבע מאכל ג'ל.
אבל הטעם של התות בהחלט מורגש.

אני ממליצה לנסות.
 

ybo4

New member
רעיון נהדר

ראיתי את ההלבטות המקורית שלך וכנראה בעקבותיה ניסיתי גם אני.
נותרו לי חלבונים, לאחר הכנת קרם פטיסייר.
לרגע התבלטתי אם להכין מרנג משני צבעים.
אבל זה מורכב מדי ולכן הכנתי מרנג ורוד מצבע מאכל אדום והוספתי לו מעט תמצית פריחת תפוזים (מי א זהר).
יצא ורדרד, אך התמצית מעט דומיננטית מדי.
בהזדמנות אנסה את התרגיל עם אבקת הג'ל.
תודה על הרעיון
 
כל הכבוד, נפלא (אבל)

אני עדיין לא מצליח להבין למה לשנות את טעם הנשיקות (מרנג),
מה רע במרנג בטעם מרנג,
ואם רוצים להוסיף טעמים נוספים (נניך פירות וכו) קצפת אוורירית בטעמי פירות מתחת למרנג.....
 
למעלה