מרנג לא אפוי
אני מעוניינת להכין מעין קרמבואים שישמרו במקפיא/במקרר ויהיה יציבים. בעבר הכנתי מרנג שמחממים את הביצים והסוכר על האש ורק אחכ מקציפים, אבל הוא לא יצא מאוד נוקשה והבנתי שיש סוגי מרנג יציבים יותר. המרנג הלא אפוי צריך להיות מסוגל להיות מזולף ואחכ להיטבל בשוקולד או ממרח מומס חמים, מבלי להתפרק.
אשמח לעזרתכם, תודה.
אני מעוניינת להכין מעין קרמבואים שישמרו במקפיא/במקרר ויהיה יציבים. בעבר הכנתי מרנג שמחממים את הביצים והסוכר על האש ורק אחכ מקציפים, אבל הוא לא יצא מאוד נוקשה והבנתי שיש סוגי מרנג יציבים יותר. המרנג הלא אפוי צריך להיות מסוגל להיות מזולף ואחכ להיטבל בשוקולד או ממרח מומס חמים, מבלי להתפרק.
אשמח לעזרתכם, תודה.