מרנג מה היחס בין הסוכר לחלבונים לצורך הכנת מרנג טוב ויבש?
J judi1 New member 6/11/03 #2 מרנג. יש כל מיני מתכונים... .תלוי.. ..מרנג אגוזים..מרנג שקדים..מרנג קקאו.. יחסי הכוחות משתנים בהתאם. להלן מתכון בטוח לפבלובה בסיסית ניטרלית . 4 חלבונים מביצה מס' 1.. (שזה 40*4=160 גרם). 250 גרם סוכר. 1 כפית חומץ. 2 כפיות קורנפלור. קורט מלח.
מרנג. יש כל מיני מתכונים... .תלוי.. ..מרנג אגוזים..מרנג שקדים..מרנג קקאו.. יחסי הכוחות משתנים בהתאם. להלן מתכון בטוח לפבלובה בסיסית ניטרלית . 4 חלבונים מביצה מס' 1.. (שזה 40*4=160 גרם). 250 גרם סוכר. 1 כפית חומץ. 2 כפיות קורנפלור. קורט מלח.