מרס לידתי בבית 8מתעורר-מדאיג?? H-(

ozmiri

New member
מרס לידתי בבית 8מתעורר-מדאיג?? H-(

אני מתכלת במפה תחזית לחודש ספטמבר-מפה שלגבר,שהמרס הלידתי שלו בבית 8 מקרין מולות עם שבתאי בבית 2 בדלי ודי צמוד לו גם אורנוס, ראיתי את השאלה של נארי ואת האיזכור על מרלין מונרו גם מה שמדאיג אותי שהאורנוס השמימי קרוב למעבר על האורנס הלידתי וגם הונוס השממי במעבר ישיר על המרס הלידתי שבבית 8 ( אריה) . המרס הלידתי שבבית 8 בלידתי מקרין מרובע לK- שבבית 12 ( קשת)אני קראתי את התגובה של שבתאי בנסיגה_ ספק כן ספק לא אך האם נתונים אילו מחזקים את התאוריה של גלילה סטן- בנוגע למצב מפחיד זה?????????????? בבקשה תגובההההההההההההההההההה- לא נרדמת מגילוי זה........ H-)

אולי זה מיניות מוגברת - זה הכל..

האדם יהפוך להיות קצת חרמן.. יהיה פתוח להתנסויות חדשות בסקס... אבל לא נראה לי משהו רציני מזה.. ומה בדיוק התחזיות של גלילה (אופס..טלילה) סטן????????

אין סיבה לפחד

שבתאי אמר משהו על מיניות, אבל זה החלק הקטן של האספקטים האלה. בעיקרון, הבית ה 8 לא מסמל בית במובן המעשי שלו - זו גישה פשטנית וילדותית מאוד, שלוקחת כל מלה אסטרולוגית כפשוטה. הבית ה 8 מראה בעיקר על תהליכים הקשורים למוות של תהליך ולידה מחדש של תהליך אחר. מוות ולידה הם בעיקרון מושג מטפורי, כלומר לא ממש מוות תרתי משמע, אלא יותר צורך להכנס לתהליכים ראשוניים לא קלים, ולצאת מהם מחוזק עם הרבה ידע ומשמעות. מיקומו של אורנוס שם מראה גם על חוסר מנוחה ופחד מהתהליכים האלה, ואולי גם תהליכים שארעו בזמן הלידה עצמה, אם פחד של האם בזמן הלידה או של אחד ההורים האחרים, משהו שאירע בפתאומיות וגרם לחשש מהפלה, אפשרות לניתוח קיסרי או לזירוז הלידה, ועוד. צריך להסתכל בזה לעומק, כי הבית ה 8 מסמל גם את אופן הלידה, הלידה עצמה, ופחדים ואוירה סביב הלידה. אבל להכנס מכאן לפחדים של מוות - אין סיבה. הרחיבי אפקים, והסתכלי על החיים ועל האסטרולוגיה בכלל בצורה נרחבת ומעמיקה יותר.

למעלה