מרפאת בה"ד 15

יניב100

New member
מרפאת בה"ד 15 ../images/Emo53.gif

חברים יקרים אני צריך עזרה דחופה. במרפאת בה"ד 15 נעשה מעשה שלא יעשה ע"י חובש שם.מעשה זה יכול לסכן חיילים אחרים.בנוסף לכך המעשה מראה על חוסר מקצועיות וברפואה אסור שיקרה דבר שכזה.אותו חובש מסרב למסור את שמו בנוסף שאר החובשים מגוננים עליו עקב חומרת המעשה שעשה. אנא מכם מי שיודע מי לוקח בדיקות דם בבסיס הנ"ל שישלח לי מסר.

יניב100

New member
המעשה בקצרה

אותו חובש שאת זהותו אני מנסה לברר לקח דם מקורסיסט לצורך בדיקת דם. רק שהוא שכח דבר בסיסי ביותר שלפני שמוציאים את המחט משחררים את הח.ע. דבר זה גרם לפרץ דם ובהלה בקרב החייל. ברפואה לא ניתן לסבול טעויות. על טעויות משלמים!!!

ofir_y

New member
מה אתה אומר...

אז לא מספיק שהוא עשה טעות, הוא סירב למסור את השם שלו. וכל השאר - שיתפו איתו פעולה. אני מקווה שתלך עם זה עד הסוף...

זה לא בעיה להשיג את השם...

מספיק תיאור של אותו חובש לאחד מהחיילים הקבועים בבה"ד והוא ישלוף לך שם, אם לא הולך תערב את סגן מפקד הבה"ד , הסגנים תמיד מחפשים איכשהו לדפוק, אבל הפעם זה בצדק... שיהיה בהצלחה...

יניב100

New member
אוקיי יש בעיה

החייל הינו קורסיסט שם ככה שאין לו יותר מידי זמן לשאול מי זה מי. אם יש כאן מישהו משמרת בבה"ד ומכיר את החובשים שם אני אשמח לקבל ממנו מסר. בנוגע לס. גם זה רעיון טוב בהנחה שלקורסיסט יש רשות ללכת לאזור הזה. ודבר שני שהוא יודע מי זה הס.

BoR|S

New member
תשמע, אני מבין שבטח יש לך קשר

לחייל ההוא, אחרת מן הסתם שלא היית טורח כל-כך. אבל די, מפה ועד לרשלנות רפואית המסכנת חיים יש מרחק כה רב, שאתה יכול ללכת לאיבוד כל-כך הרבה פעמים ככמות האמוצינליות שהכנסת במסע צלב הזה.

יניב100

New member
אני מוכן להישבע שאין לי קשר

לאותו חייל. זה לא מסע צלב. חבר יקר אני על איבוד מברג שקונים בחנות בשקלים בודדים נשפטתי ל-14 יום ריתוק למרות שהצעתי להביא מברג חדש במקומו או לעלות למת"ש.אז על מקרה רפואי אני בטוח שמישהו צריך לתת את הדין.

BoR|S

New member
זה עדיין נשמע יותר כמו יצר נקמנות

מאשר רצון פשוט שמישהו יתן את הדין ואת החשבון על טעות.

BoR|S

New member
בנתיים לא נתת לי ולו אף הוכחה אחרת

שזה לא ככה, גם לאחר שהסבירו לך שאין כל נזק במה שקרה.

יניב100

New member
אם המילה שלי לא מספיקה לך

זו בעיה שלך. דבר שני אני לא צריך להוכיח לך כלום!

jhhopkd1

New member
מה אתם יצורים????אני חובש

לא קורא שום דבר אם שוכחים להוריד את החסם ורידים והגוף יכול לאבד גם בכל מקרה בסבבה שלוש רבע ליטר. זה שנפלו כמה טיפות זה לא מזיז לאף אחד וגם אנחנו שוכחים מדי פעם להוריד את הח.ו בתרגולים

יניב100

New member
לא הם אלא

אלא מדור פניות במקרפ"ר שאת הטלפון שלו מסרתי למי שצריך. אבל רצוי מאוד השם כדי להתמקד כמה שיותר ולהגיש תלונה על אותו אדם.

חייל111

New member
למה הרעות לב הזאת?

כולנו בני-אדם. והחובש ההוא אמר שזה אפילו לא מסוכן מה שקרה.

DNile

New member
אם לאבד שלושת רבעי ליטר דם

זה לא מסוכן, למה יש כמות גדולה מאוד של אנשים שאסור להם אפילו לתרום חצי ליטר דם למטרות הצלת חיים?

atypique

New member
בגלל שיש להם מחלות רקע

שעצם המעורבות של הדם בהן יכול לפגוע במקבל הדם. איבוד הדם ב95%+ מהמקרים לא מזיק בכלל. עושים את זה מטעמי הגנה על המקבל.

ramoni

New member
יש הגורסים שתרומת דם זה דבר בריא

לפי מה שמדור הקרפ"ר צין, כתוב שם שזה מוריד את הסיכוי לחלות בעתיד וכאלה.. אז באותה נישה, הכל שטיות...

למעלה